VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU PTT'DE 182. MÜŞTERİYE ÖZEL HEDİYE

24 Ekim 2022

...................................

Haber: Enes ÖZKAN

Bolu’da, PTT’nin kuruluşunun 182. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şubeye gelen 182. müşteriye pul koleksiyonu hediye edildi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 182. kuruluş yılı dönümünde Bolu Merkez PTT binasında kutlandı. E-Devlet şifresi almak için Bolu Merkez PTT şubesine gelen Şennur Yıldırım, işlem için sıra aldı. PTT’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan günün 182’nci müşterisi olan Şennur Yıldırım’a PTT Başmüdürü Ali Kurt tarafından Milli Mücadelenin 100.yılı anısına basılan özel anma pulu albümü ve Hz. Muhammed’in mektupları adlı kitap hediye edildi.

“ŞAŞIRDIM”

182.yıla özel 182’nci müşteri Şennur Yıldırım, “Şaşırdım. Bugün şanslı günüm demek ki e-devlet şifresi almak için gelmiştim buraya. Çok mutlu oldum” dedi.

“KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ EN KALBÎ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

Bolu PTT Başmüdürü Ali Kurt, “Günümüzde postadan kargoya, e-ticaretten filateliye, bankacılıktan lojistiğe birçok alanda faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, sahip olduğu iki asra yaklaşan tecrübesi ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Ülkemiz ve dünyamızın önemli sorunlarından biri haline gelen çevre ve ekosistemin korunması için elektrikli araç sayımızı her geçen gün artırıyoruz. Bu doğrultuda 2030 yılına kadar filomuzun yüzde 80’ini elektrikli araçlardan oluşturmayı hedefliyoruz. Şirketimizin hedeflerini her geçen gün büyütmesinde, hizmet ağını yurdun dört bir köşesine taşımasında ve faaliyetlerini sürdürdüğü sektörlerde standartların üzerinde olmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Şirketimizin kuruluş yıl dönümünü en kalbî duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Boluluvatanda
    24 Ekim 2022 • 13:25
    Çok kalabalık gözüküyorsunuz ama gişelerde adam yok hep sıra hep sıra bu kadar nerde çalışıyor
  • Boluluvatanda
    24 Ekim 2022 • 13:26
    Fotoğraf çok kalabalık gişelerde adam yok.Bu kadar adam nerde çalışıyor.
  • EskiPttci
    24 Ekim 2022 • 13:40
    Tam kadro sefacılar…Emekciler yine yok yine cefa çeken onlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.