VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PİLOTLAR KENT MERKEZİNDE NEFES KESTİ

21 Ekim 2022

...........................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu’da iki gün sürecek olan “Baja 500” yarışlarının açılış seramonisine katılan pilotların arazi araçlarıyla kent merkezindeki gösterisi heyecanla izlendi. Baja 500’ yarışlarında 36 pilot Türkiye’de ilk kez 500 kilometrelik zorlu parkurda mücadele edecek.

Türkiye’de ilk kez 500 kilometrelik zorlu parkurlarda gerçekleştirilecek olan “Baja 500” yarışlarına Bolu ev sahipliği yapacak. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü’nün destekleriyle Bolu’da düzenlenecek olan Baja yarışları, Kent Meydanında yapılan seramoni ile başladı. Pilotlar protokol üyelerinin katıldığı törenle yarışa start verdiler. Pilotların özel donanımlı arazi araçlarıyla kent merkezinde yaptıkları heyecanla izlendi. Pilotlar, Cumartesi günü At yaylasında Pazar günü ise Aladağ mevkiindeki zorlu parkurlarda birincilik için mücadele edecekler. Pilotlar, Bolu’daki yarışlarda Türkiye’de ilk kez 500 kilometrelik parkurda yarışacaklar.

1 yorum yapılmış
  • Vatanda
    21 Ekim 2022 • 11:49
    İyi guzel organizasyon fakat neden sehrin göbeğinde yapiliyor zaten belediye her yeri kapatti birde bunlar icin sıkıntı cekiyoruz. Gidin karacayirda yapin ne yapacaksaniz…
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.