VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA CANLI YAYIN AÇARAK KENDİNİ ASMAK İSTEDİ

18 Ekim 2022

..................................

Bolu’da mezarlığa giderek ağaca bağladığı iple kendini asmak isteyen Uğur Gülen, o anları sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı. Gülen, intihar etmek sırada mezarlığa gelen başkalarını görünce kendisini kurtarma ihtimali nedeniyle mezarlıktan ayrılarak aracına bindi.

ÖZEL HABER

Olay, saat 12.30 sıralarında Küçükberk mahallesinde Çığırtkanlar mezarlığında meydana geldi. Öğle saatlerinde mezarlığa giden Uğur Gülen, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak kendisine iftira atıldığını belirterek, “Kimsenin namusuyla şerefiyle oynamadım. Bazı şeyleri söyledim inanmadılar. Kimseye minnetim olmadı. Üzerime atılan suç vardı iftiraydı. Bu saatten sonra da önemli değil. Sadece tüm dostlarıma diyorum ki hakkınızı helal edin” dedi. Gülen, intihar etmek için mezarlığın içerisindeki ağaca astığı ipi boynuna geçirdiği o anları da canlı olarak sosyal medya hesabından yayınladı. İpi boynuna geçiren Gülen, bir süre sonra mezarlığa bir aracın geldiğini görüp kendisini kurtarmasınlar diye ipi boynundan çıkarıp aracına gitti. Aracından canlı yayına devam eden Gülen, araç gittikten sonra intihar edeceğini söyledi.

Gülen’in canlı yayında intihar girişiminde bulunduğunu gören yakınlarının ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Gülen, canlı yayını kapattıktan sonra sosyal medya hesabından, “Tüm sevenlerim sevmeyenlerim hakkımı helal ediyorum.” yazılı paylaşım yaptı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.