VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALKIŞLAR YAMANER ÇİFTİNE

8 Eylül 2022

...........................................

Bolu’nun sevilen esnaflarından Fatih Yamaner tarafından Alpagutbey Mahallesinde yapılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun protokol töreni imzalandı. Hayırsever Fatih-Deniz Yamaner’in komple bina yapımı desteğiyle içerisinde 2 istasyon barındıracak olan Bolu 8 no’lu Yamaner 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile acil hizmet ağımız toplamda İl Merkezinde 10, ilimiz genelinde 26 istasyona çıkarılarak hizmet verecek.

Bolu’da uzun yıllardır kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli heyeti üyesi olan Fatih Yamaner tarafından kente 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşa edilecek. Bolu Valiliğinde düzenlenen imza töreninde Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol ile Fatih-Deniz Yamaner çifti 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun protokolünü imzaladılar.

Alpagutbey Mahallesi’nde Fay Yamaner Kuyumculuk sahibi hayırsever Fatih-Deniz Yamaner’in komple bina yapımı desteğiyle içerisinde 2 istasyon barındıracak olan Bolu 8 no’lu Yamaner 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile acil hizmet ağı toplamda il merkezinde 10, ilimiz genelinde ise 26 istasyona çıkarılarak hizmet verecek.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Kılıç, hayırsever Yamaner çiftinin yapacağı yeni istasyon ile kentteki acil sağlık hizmetlerinin daha üst seviyeye çıkacağını vurgulayarak, “Bizim için gerçekten çok önemli bir çalışma olacak. Valiliğimizin koordinesinde, İl Sağlık Müdürümüz Muhammed Emin Demirkol’un marifeti ve hayırsever iş insanları Deniz Hanım ve Fatih Bey’in katkılarıyla yapılacak 112 İstasyonu ilimizdeki acil sağlık hizmetlerinin daha da üst seviyeye çıkarılmasını ve geniş bir yerleşim ağına hizmet ederek acil durumlarda daha hızlı müdahale imkanı sağlayacaktır. Bolu’da her alanda olduğu gibi sağlık alanında da potansiyelimizi her geçen gün artırarak vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çok daha modern şartlarda bölge halkına hizmet sunacak olan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun ilimize ve Bolulu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Hayırsever iş insanı Fatih Yamaner ise İzzet Baysal’ın izinden gitme gayretinde olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Ben ve eşim Bolu’da doğduk, büyüdük. Hayat felsefemizde de insanlara, ilimize fayda sağlayacak işler yapmak var. İlimizin en büyük hayırseveri İzzet Baysal’ın izinden gitme gayretindeyiz. İnşallah sizinle birlikte daha nice güzel işlere imza atarız. Devletimizin yatırımları yanında ufak bir katkı sunmak istedik. Bizleri onurlandırdığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Konuşmaların ardından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet binasının protokolü taraflarca imzalandı. Yamaner 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ismi ile hizmete açılacak olan binanın kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulması planlanıyor.

  • ALKIŞLAR YAMANER ÇİFTİNE
  • ALKIŞLAR YAMANER ÇİFTİNE
  • ALKIŞLAR YAMANER ÇİFTİNE
  • ALKIŞLAR YAMANER ÇİFTİNE
6 yorum yapılmış
  • NejatEratalar
    8 Eylül 2022 • 07:24
    SEVGİLİ FATİH SİZLERİ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE TEBRİK EDER VE KUTLARIM.SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZÜNDE ÇALIŞKANLIĞI İLE YAPACAĞINIZ BU GÜZEL HAYIR LAYIĞI İLE TAM YERİNE OTURAN BİR PROJE OLACAKTIR İNŞALLAH.İŞLERİNİZDE BAŞARILAR VE HAYIRLARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
  • Yamaner
    8 Eylül 2022 • 07:55
    Teşekkürler Fatih Yamaner bence bu başlangıç olmalı Bolu'muz için daha büyük destekler verebilirsiniz.
  • NurettinKse
    8 Eylül 2022 • 08:48
    Allah Razı Olsun Rabbim Hayır sever İş İnsanlarımızın Sayısını Artırsın İnşallah
  • muhittinakdemir
    9 Eylül 2022 • 01:55
    helal olsun size
  • Dozercilhan
    9 Eylül 2022 • 14:52
    Rabbim daha nice güzel işler yapmanızı nasip eder Fatih'im hayırlı olsun
  • lhannal
    12 Eylül 2022 • 03:28
    Saygılı iyi kalpli kardeşim.Gonul verdiğiniz yolda kazancınız bol buna bağlı hayirlarinizda emeline ulaşsın...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.