VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARİHİ MİRASLARA BİLGİLENDİRME ASILDI

27 Ağustos 2022

............................

İlimizin en büyük sorunu olan gelen turistlerin şehir merkezine uğramaması konusunda yeni adımlar atılmaya başlandı. Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, turistlerin şehir merkezine gelmesini sağlamak adına başlattığı projede seçilen 13 tarihi mirasa bilgilendirme tabelalarını astırdı.

Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, turistlerin şehir merkezine gelmesini sağlamak adına başlattığı projede sona gelindi. Şehir merkezinde turizm rotası oluşturan Hakan Doğanay, seçilen 13 tarihi mirasa bilgilendirme tabelalarını astırdı.

Turizm konusunda yıllardır ilimizin en büyük sorunu olan, gelen turistlerin şehir merkezine uğramaması konusunda yeni adımlar atılmaya başlandı. Turlarla ilimize gelen turistler için şehir merkezinde yeni bir rota oluşturuldu.

YENİ TURİZM ROTASI BELİRLENDİ

İlimize gelen turları ve turistleri şehir merkezine çekebilmek için başlatılan proje kapsamında belirlenen 13 tarihi yapıya tabelaları asıldı. İçlerinde Taşhan, Yıldırım Bayezid Cami, Orta Hamam, Valilik binası gibi yapıların bulunduğu 13 yapıya karekod okuyuculu tabelalar Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerince asıldı. Proje kapsamında ilimize gelen turlara yaklaşık 2-3 saatlik bir gezi rotası planlanıyor.   Müze ziyaretiyle başlayacak olan turizm rotası ilimizdeki hamamlar, camiler ve tarihi yerleri içerisine alarak Valilik binasında son bulacak. Turizm firmalarının gezi planına eklenecek olan şehir merkezi rotası sayesinde ilimize gelecek turistlerin şehir merkezine çekilmesi amaçlanıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.