VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞAMPİYONLUK KUTLAMASININ MİMARINA TRABZONSPOR'DAN TEŞEKKÜR

21 Mayıs 2022

..........................................................................................................

Trabzonspor’un Efsanevi Şampiyonluğuyla İlgili Palazoğlu’na Teşekkür Videosu
 
 
2006 yılında, sporla eğlencenin henüz bir araya gelmeye başladığı dönemlerden itibaren Ülker Grubu’yla bu yolculuğa başlayan AdStation, son 10 yılda yeşil sahalarda gerçekleşmiş en büyük etkinliklere ve kutlamalara imza atarak spor&eğlence sektörünün çıtasını yükseltmeye devam ediyor.
 
2006 yılında, iş insanı Muhittin Palazoğlu tarafından yirmili yaşlarının başında kurulan AdStation, geçen 16 senelik periyotta organizasyon becerisini yeşil sahalardan parkelere, kortlardan parkurlara kadar genişletirken etkinlik portföyünü de sahne sanatlarından konserlere, teknolojik showlardan Açıkhava etkinliklerine kadar genişletmeyi başardı.
 
2021-2022 futbol sezonu şampiyonu Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında ise bu tecrübe adeta zirveye çıktı ve başarı her anlamda taçlanmış oldu. Tüm dünyada ses getiren kutlamalarla taraflı tarafsız herkesin büyük takdirini kazanan AdStation’ın bu başarısı asla tesadüf değil. Deneyimli kadrosu, güçlü yönetimi ve kulüplerin koşulsuz güveni sayesinde son 8 şampiyonluk kutlamasının 5’ini fikir aşamasından kurgusuna, uygulamasından PR çalışmalarına kadar tek başına AdStation gerçekleştirdi.
 
Trabzonspor bugün Muhittin Palazoğlu’nun kurucusu olduğu AdStation firmasına sosyal medya hesapları üzerinden hazırlanan bir video ile teşekkür mesajı yayınladı.

1 yorum yapılmış
  • VATANDA
    23 Mayıs 2022 • 07:05
    PARA BOLSA ORGANİZASYON KOLAYDIR...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.