VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR’DA BÜYÜK COŞKU

14 Mayıs 2022

...................................................

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Beypiliç Boluspor, deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti. Maç sonunda taraftarlar ve oyuncular büyük sevinç yaşadı.

Beypiliç Boluspor,  ligin 37’inci haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı. Taraftarlarda Boluspor’u desteklemek için Ankara’ya giderek tribünlerdeki yerlerini aldılar. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yanı sıra Bolu’nun iş dünyasından bir çok isimde tribünde maçı izlediler.  Sezonun bitimine iki hafta kala lig şampiyonuna konuk olan kırmızı beyazlı takım maçın 14’üncü dakikasında Roshi’nin attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı Boluspor’un 1-0 galibiyeti ile sona erdi. Karşılaşmanın 47’inci dakikasında ise Ankaragücü’nden Zahid takımına beraberliği getiren golü attı. Karşılaşmanın 90+1’inci dakikasında ise Novak, kırmızı beyazlı takımı galibiyete taşıyan golü attı. Karşılaşma Boluspor’un 2-1’lik galibiyeti ile sona erdi. Maç sonunda oyuncular ve taraftarlar büyük çoşku yaşadı. Boluspor, aldığı galibiyetle puanını 47’ye yükseltti.

2 yorum yapılmış
  • AbdullahPerin
    14 Mayıs 2022 • 11:22
    Çok uzaklardan başta Tanju başkanım olmak üzere emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Gurur duydum, mutlu oldum. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL
    14 Mayıs 2022 • 14:51
    BİR DAHA BÖYLE KÖTÜ RÜYALAR GÖRMESİN BOLUSPOR.İYİ YÖNETİM İYİ FUTBOLCULAR LA BOLUSPOR HEP BU LİGDE OYNASIN.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.