VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR’DA ERKEN BAYRAM

1 Mayıs 2022

............................................

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Beypiliç Boluspor, deplasmanda karşılaştığı Adanaspor’u 2-1 yenerek küme düşme hattından uzaklaştı.

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Beypiliç Boluspor, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar ve kulüp başkanının istifasıyla yaşanan sorunların gölgesinde deplasmanda Adanaspor ile karşılaştı. Ligin son sıralarında küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan kırmızı beyazlı takım Adanaspor karşısında 19’uncu dakikada Roche’nin golüne engel olamadı. Maçın 35’inci dakikada kullanılan köşe atışının ardından ceza sahası içerisinde topu önünde bulan Beypiliç Boluspor’lu Berk Yıldız topu ağlara gönderdi. İlk yarı 1-1 sona erdi. Maçın 50’inci dakikasında Gökhan, kullandığı penaltıyı gole çevirerek takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Karşılıkla ataklarla geçen ikinci yarı da başka gol olmayınca karşılaşma Boluspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Kırmızı beyazlı takım Adanaspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 41’e çıkardı. Boluspor, aldığı üç puanın ardından ligde 14’üncü sıraya çıktı. Bu haftayı BAY geçen Altınordu ile puan kaybeden Kocaelispor sıralamada kırmızı beyazlı takımın altında kaldılar.

2 yorum yapılmış
  • Krolu
    1 Mayıs 2022 • 16:39
    Bolu seninle gurur duyuyor başkan ve futbolcuları tebrik ediyoruz ...
  • Krolu
    2 Mayıs 2022 • 03:09
    Buna alttan uzaklaşma denilmez bir nefes almak demektir ama iyi oldu inşallah samsun maçına iyi kontrollü oynarsak biz bu maçı almasını iyi olur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.