VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN BOLUSPOR TURLARINDA

29 Nisan 2022

........................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kongre öncesi Boluspor için turlara başladı. Başkan Özcan, kırmızı beyazlı takımın eski başkanlarından iş insanı Emin Semercioğlu’nu ziyaret etti.

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Boluspor’da yaşanan istifanın ardından kongreye kadar başkanlık görevine Oğuzhan Özçelik getirildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın girişimleriyle kongre tarihi lig bitimine ertelendi. Başkan Özcan, kırmızı beyazlı takımın geleceği için destek turlarına başladı. Özcan, Boluspor’un eski başkanlarından iş insanı Emin Semercioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Emin Semercioğlu, ziyareti sosyal medya hesabından paylaşarak, “Belediye başkanımız Tanju Özcan ile Bolusporumuzun kurtuluşu ve kümede kalması hakkında hasbihal ettik ve kendisine eski bir Boluspor başkanı olarak şahsım ve firmam adına üzerimize düşen ne varsa elimizden geldiğince yapacağımızı belirttim bu güzel ziyareti için başkan Tanju Özcan'a teşekkür ederim. Gün birlik beraberlik günü unutulmasın başka Boluspor yok” diye yazdı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.