VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLUSPOR BAŞKANSIZ KALMAYACAK"

27 Nisan 2022

.....................................................................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Abdullah Abat ve yönetimi istifasının ardından konuştu. Başkan Özcan bu akşam yönetim kurulu ile toplantı yapacağını ve kulübün başkansız kalmayacağını açıkladı. Ayrıntılar geliyor…

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor Başkanı Abdullah Abat ve yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesine tepki göstererek, “Ben taahhüt ettiklerimin fazlasını yaptım. Bu akşam yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplantı yapacağım. Boluspor başkansız kalmaz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, istifa eden Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın istifa etmesine tepki gösterdi. Abat’ın yaptığı açıklamanın ardından basın toplantısı düzenleyen Başkan Özcan, “Boluspor kimsenin şahsi takımı değil. Boluspor’un sahibi tüm Bolu halkıdır. Boluspor’un sahibi, Boluspor’un yıllarca çilesini çekmiş, kötü günlerinde hiçbir zaman sırtını dönüp gitmemiş şanlı Boluspor taraftarıdır. Kimdir? Yarenlerdir, kimdir cadde14’tür, kimdir benimde içinden geldiğim Konaklı Gençlerdir, kimdir Uni Yarenlerdir. Dolayısıyla hiçbir zaman bu takım sahipsiz kalmaz. Bu haber alındıktan sonra kulüp başkanlarımızı, yöneticilerimizin büyük kısmı beni aradılar ve dediler ki “Başkanım biz bu takıma her şartta sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu takımın kümede kalması için herkes üzerine düşecek” mesajını verdiler” diye konuştu.

YÖNETİM KRİZİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Başkan Özcan, kırmızı beyazlı takımın yönetim kriziyle karşı karşıya olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu takım ligde kalmak için terinin son damlasına kadar mücadele edecek. Şu anda bir yönetim kriziyle karşı karşıyayız. Kaybedecek beş dakikamız bile yok. O yüzden ben belediye başkanı olarak Boluspor yönetim kurulu üyelerine Boluspor tesislerinde derhal istişare yapmak üzere toplantıya davet ettim. Bu akşam 20.30’da iftardan sonra toplantımızı gerçekleştireceğiz. Gelinen noktada ben yönetim kurulu üyelerinin başkan gibi bu zor günlerde çekip gideceğini düşünmüyorum. Bu son 4 maçı idare edecek ve kulübün başarılı olabilmesi için elinden geleni yapacak bir başkan seçecek. Bizde bütün Bolu halkı olarak, Bolu belediye başkanı olarak, ilimizin sayın valisi, ilimizde siyaset yapan seçilmiş yöneticiler, ilimizdeki bürokratlarımız hiç kuşku duymuyorum ki üzerine düşeni yapacaklar. Bu Bolu’ya olan borcumuz.

ABAT’IN AÇIKLAMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ

Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın istifa açıklamasının kendisini çok üzdüğünü belirten Özcan, “ Boluspor başkanının istifa dilekçesini okudum. Bu beni son yıllarda en çok üzen dilekçe. Ne diyor Boluspor kulübüne taahhütler yerine gelmemiş. Şunu samimiyetle söylüyorum. Şu konuda mütevazi davranmayacağım, gelmiş geçmiş belediye başkanları arasında gerçekten diğer başkanlarımız da saygı duyuyorum onlarda Boluspor’u çok seviyorlar ama ben Boluspor’un taraftarı olan ilk belediye başkanıyım.

3 yorum yapılmış
  • bolu14
    28 Nisan 2022 • 02:17
    Bu topçulara para ödenmezse bu takımı düşürürler.
  • Bolulu
    27 Nisan 2022 • 11:15
    Vallahi bir kere daha gönülleri fethettin Tanju başkan.Allah yolunu açık etsin ,ayağına taş deymesin.
  • Vatansever
    28 Nisan 2022 • 02:56
    Boluyu düşünen adam gibi adamsın Başkan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.