VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

IŞILAR’DAN MAÇ SONU AÇIKLAMASI: BUGÜN İYİ OYNAMADIK

24 Nisan 2022

..................................................

Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri Işılar, “Biz bugün iyi oynamadık. Galibiyeti hak eden taraf kazandı. Ama bizim takımımız bu değil. Takımımız çok inişli, çıkışlı bir sezon yaşıyor” dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Boluspor evinde karşılaştığı Ümraniyespor'a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri Işılar, takımının iyi oynamadığını belirterek, “Ne kadar hamle yapmaya çalışsak da bugün ikinci ve üçüncü pasları ön tarafa taşımakta zorlandık. Çok lüzumsuz yanda ve geriye top oynadık. Topu ileriye taşıdığımız zamanlarda çoğalamadık. Özetle biz bugün iyi oynamadık. Galibiyeti hak eden taraf kazandı. Ama bizim takımımız bu değil. Takımımız çok inişli, çıkışlı bir sezon yaşıyor. Çocukları toparlayacağız. İnşallah Adana maçına tekrar tamir olmuş bir Boluspor olarak gideceğiz. Oradan ihtiyacımız olanı almak için bütün gayretimizi göstereceğiz. Ligin boyu iyice kısaldı. Kimin kimi nerede yeneceği belli değil. Kendi işimizi kendimiz çözmek zorundayız.” diye konuştu.

PES ETMEK YOK

Işılar, pes etmeyeceklerini vurgulayarak açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ligde yenilmeyecek takım yok. Mazeret üretmek için söylemek istemiyorum ama 55 saatlik sürenin ardından yeniden maça çıkmak zorunda kaldık. Ümraniyespor zaten kalitesini üst tarafa yansıtmış bir takım. 48 saat fazla dinlendi. Antrenman yapmadan sadece yenileme yaparak maça çıktık. Oyunu tutabilirdik. Çok erken gol yedik. Penaltıyı gole çevirseydik oyunun son bölümlerinde domine etmeye başlamıştık. Ceza sahasının içinde etkili olmaya başlamıştık. Kısmet değilmiş. Kesinlikle pes etmek yok. Geri adım atmak yok. Bu kulüp, takım, oyuncular bizim. İnşallah Adana'ya yüksek moralle, dinlenmiş ve iyi hazırlanmış bir Boluspor olarak gidip ihtiyacımız olan puanları alıp dönmeyi arzu ediyoruz"

3 yorum yapılmış
  • NihatErcan
    24 Nisan 2022 • 12:06
    Bugün itibarıyle 2.lig hayırlı olsun, fazla söze gerek yok, 2.yarıdan itibaren tek ülkeden yapılan yabancı transferlerinin büyük ölçüde dezavantajını yaşadık, futbolcuların kapasitesi yetersiz kaldı, yönetimsel yanlışlar nedeniyle maalesef düştük.
  • Birgarip
    24 Nisan 2022 • 14:19
    Ben artık bolusporu tutmuyorum.kim ne yaparsa yapsın
  • ppolat
    25 Nisan 2022 • 15:21
    Yasli teknik adam giden teknik adamdan kopya cekiyor.Futbolu bilen birisi takimin basina getirilmedi.Kasongo yu da bastan almayip stres yaratti.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.