VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"EN AĞIR CEZAYI ALMALARINI İSTİYORUM"

22 Nisan 2022

.....................................................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu’da 6 ay önce kentin en işlek caddesinde çıkan silahlı çatışma sırasında arkadaşlarıyla yürürken kurşunun isabet etmesiyle ağır yaralanan ve günlerce yaşam mücadelesi veren üniversite öğrencisi Semih Uysal, tutuklu sanıkların en ağır cezayı almasını isteyerek davanın peşini bırakmayacağını söyledi.

Olay, 6 önce Bolu’da Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Kentin en işlek caddesinde daha önce aralarında husumet olan iki kişi arasında çatışma çıktı. Birbirlerine tabancayla ateş eden iki kişinin silahından çıkan kurşunlardan biri caddede yürüyen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversite öğrencisi Semih Uysal’a isabet etti. Olayın ardından hastaneye kaldırılan genç günlerce yaşam mücadelesi verdi. Olayın ardından açılan davanın ilk duruşmasına katılan genç, sanıkların en ağır cezayı almasını istedi.

"KURŞUNU YEDİĞİMİ FARK ETMEMİŞTİM" 

Davanın peşini bırakmayacağını söyleyen Uysal, “Arkadaşlarımla kafeden çıktığım zaman caddede olan çatışma sonucunda ağır bir şekilde yaralandım. İki şahıs çatışırken arkadaşlarıma tedbir amaçlı kaçın dedim. En arkada olduğum için kurşunu ben yedim. Kurşunu yediğimi fark etmemiştim. Daha sonra ayakkabılarımda kan lekesi gördüm. Oradakilere “ben yaralandım” dedim. Ağır bir şekilde yaralandığımı hissettim. Zaten nefes alamadım, kemiklerim sızlıyordu. Ambulans 3-4 dakika geç gelseydi şu an hayatta olmazdım. Hala kurşun ciğerime saplı. Kaburgalarım da paramparça. Doktor raporum da var. Herkesin evladı kendine değerli. Kimse canı yansın istemez. Kurşun boyu benden kısa olan birine denk gelseydi belki kafasına denk gelirdi. Bu işin peşini bırakmayacağım, en ağır cezaları almaları için mücadelemi sürdüreceğim” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Ali
    22 Nisan 2022 • 11:27
    Kardeşim çok geçmiş olsun seni böyle ayakta görmek bizi mutlu etti
  • GlerenKapoglu
    23 Nisan 2022 • 05:00
    Seni sağlıklı görmek güzel çocuğum. Balkondan gördüğümde ölmüş olabileceğini düşündüm,yüzünde renk yoktu kşreç gibi çok geçmiş olsun.
  • DRTDUVAR
    23 Nisan 2022 • 05:06
    semih geçmiş olsun ama aytarlar'a biri dur demeliydi vazgeçme davandan kendilerini baya büyük görüyorlardı delikanlı Ömer abimiz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.