VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FİDAN: METİN’İN GÖREVDEN ALINMASI BİZİ ÇOK ÜZDÜ

12 Nisan 2022

....................................................

Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan,  eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e görevde bulunduğu süre içerisinde çiftçiye yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Fidan, Metin’in görevden alınmasının kendilerini çok üzdüğünü vurgulayarak, “. Kendisinin Bolumuza ve tarıma büyük destekleri vardı. Ziraat Odası olarak kendisinin büyük desteklerini gördük” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, geçtiğimiz günlerde diğer bakan yardımcıları ile birlikte görevden alındı. Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Metin’in görev süresi boyunca çiftçiye büyük katkılarının olduğunu ifade ederek görevden alınmalarının kendilerini üzdüğünü söyledi. Metin’e teşekkür mektubu yazan Fidan, “Ziraat Odası Başkanı olarak göreve başladığım ve 2015 yılında tanıdığım, Bolumuzun yetiştirdiği, tüm Bolu halkının yanında olan Tarım Bakan Yardımcımız Fatih Metin Bey’in görevden alınması Ziraat Odası olarak bizi çok üzdü. Kendisinin Bolumuza ve tarıma büyük destekleri vardı. Ziraat Odası olarak kendisinin büyük desteklerini gördük. Kendisine şahsım ve Ziraat Odası olarak çok teşekkür ederim. Fatih Bey’in bundan sonra daha iyi bir göreve geleceğine inanıyorum. Bakanımızın her zaman arkasında olduğumuzu belirtmek isterim.” dedi.

Ziraat Odası’nın yaptığı çalışmalara da değinen Fidan, açıklamalarına şöyle devam etti:

“2015 yılından itibaren Ziraat Odası başkanlığı yapıyorum. Ziraat Odası olarak yönetimdeki ve meclisteki arkadaşlarımla güzel çalışmalar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bolu Ziraat Odası’na mısır kurutma tesisi yaptık ve 1 adet satış mağazası aldık. Tarım İl Müdürlüğü’nün yanına Ziraat Odası için 3 katlı idari bina yapmayı düşünüyoruz. Odamızın geliri çiftçilerimizin verdiği oda aidatlarından sağlanmaktadır. Bunun toplamı senelik 200 bin liradır. Diğer gelirler Ziraat Odası satış mağazasından sağlanmaktadır. Ziraat odası Bolu çiftçisi için çalışmaktadır”

1 yorum yapılmış
  • ppolat
    15 Nisan 2022 • 02:17
    Chp her durumda kendi icinden darbe aliyor.Chp teskilati her an Tanju Baskani sirtindan vurmak icin firsat bekliyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.