VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

4 Nisan 2022

...............................................

Türk Polis Teşkilatının 177.yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve teşkilat çalışanları Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatının 177.yıl dönümü ve Polis Haftası kutlama etkinlikleri başladı. Kutlama etkinlikleri öncesi İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, beraberindeki emniyet müdür yardımcıları ve teşkilat çalışanları ile birlikte Vali Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler. Vali Ümit’e polisler tarafından çiçek hediye edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ümit,"Âziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olan Türk Polis Teşkilatımız;177 yıllık tecrübesiyle dosta güven, düşmana korku vermeye devam ediyor.Sizlerin başarıları bizim gururumuz,ayağınıza takılan taş derdimizdir. Sizler bizim evladımız, aziz milletimizin kahramanlarısınız. Toplumun huzur ve refahı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gece/gündüz demeden cansiperane çalışan Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarına yaptıkları ulvî hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.