VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇLERE MÜJDE

4 Nisan 2022

..........................................................................................................

Bolu Belediye meclis oturumunda, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlere bisiklet dağıtılması konusu görüşüldü.
Konu hakkında bilgi veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bin adete kadar bisiklet dağıtmak istediklerini belirterek, “İhtiyaç sahibi gençlerimiz var. Burada hedeflenen kitle 14-18 yaş arası. Bisiklet almak istiyor ama ekonomik şartlar nedeniyle alamıyor. Biz de Belediye Meclis Kararı almak suretiyle ve yine Sosyal Yardım Yönetmeliği’mizdeki kriterlere uygun ailelerin çocuklarına bin adete kadar olmak kaydıyla, 19 Mayıs’ta hediye edebilmek açısından, gerekli alım işlemleri için ihaleye çıkılması konusunda yetki istiyoruz” dedi.
 Özcan’ın konuşmasının akabinde gerçekleşen oylama ile Bolu Belediyesine bisiklet alım ihalesine çıkması için oy birliğiyle yetki verildi.

2 yorum yapılmış
  • Muhsin
    5 Nisan 2022 • 13:41
    Bolu Belediye Meclisinin bisiklet alımı ile ilgili kararını yürekten destekliyorum.Çünki benim hiç bisikletim olmadı.Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını temenni ederim.
  • TrkoluTrk
    7 Nisan 2022 • 08:05
    Bolu belediyesi bence bisiklet dağıtımı yapmak yerine bisiklet kiralama merkezleri oluşturarak saati 1.5 tl gibi cüzi rakamlarla herkesin faydalanabileceği projelere imza atmalı.Bahsettiğim proje Kocaeli'de gayet güzel bir şekilde uygulanıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.