VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN 13 YIL ÖNCE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ

15 Mart 2022

...................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2009 yılında belediye başkanı adayı olduğu dönemde verdiği ücretsiz otobüs hizmetini hayata geçirdi. Başkan Özcan, sabah saat 08.00’de başlayacak ücretsiz seferlerinin gece 23.00’a kadar devam edeceğini açıkladı.

Bolu Belediye Başkanlığı tarafından özellikle işyerlerinin yoğun olduğu ve vatandaşların yoğun olarak kullandıkları güzergah üzerinde ücretsiz otobüs seferleri başlatıldı. Anıtpark arkasından başlayan ring seferi, Cumhuriyet Caddesi, Yukarı Çarşı ve Hastane caddesi olmak üzere dört kilometrelik güzergahta hizmet verecek. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 4 otobüsten oluşan ring seferlerinin başladığını açıklayarak, “Anıtpark arkasından başlayarak Cumhuriyet caddesi boyunca devam edecek. Yukarı çarşı üzerinden ringi tamamlayacak. Ücretsiz ring hattı yaptık. Vatandaşlarımız işyerlerinin yoğun olduğu yerlere araçlarıyla gitmelerine gerek kalmasın diye bu hizmeti başlattık. 4 tane otobüs aldık ve bunlar ücretsiz olarak hizmet verecekler. “ dedi.

Vatandaşların araçlarıyla yoğun trafiğe çıkmasının önüne geçilmesini engellemek için ücretsiz otobüs seferi başlattıklarını vurgulayan Başkan Özcan, “Amacımız, Yukarı Çarşı, İzzet Baysal Caddesi, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnaflara daha fazla vatandaşımızın ulaşması. Araçlarıyla bu yoğun trafiğin çıkmalarının önüne geçmek. Otobüslerimize değişik isimler verdik, nilüfer, mantar, kozalak ve patates isimlerini verdik. Bu hizmet sabah saat 08.00’da başlıyor ve gece 23.00’a kadar devam ediyor. Her gün binlerce vatandaşımızın bu hizmetten ücretsiz şekilde faydalanmasını umuyoruz. 2009 yılında belediye başkanı adayı olduğum zaman bu sözü vermiştim. O zaman seçilemedik ama bugün bu hizmeti devreye soktuk. Bunu hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. “şeklinde konuştu.

  • ÖZCAN 13 YIL ÖNCE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ
  • ÖZCAN 13 YIL ÖNCE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ
  • ÖZCAN 13 YIL ÖNCE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ
5 yorum yapılmış
  • NAHYEL
    15 Mart 2022 • 10:03
    BEDAVA OTOBÜS'MÜ OLUR ALLAHAŞKINIZA ADAMIN ON TANE OTOBÜS ALACAK KUDRETİ VAR BEDAVA OTOBÜSE BİNECEK OLACAK İŞ DEĞİL 65 YAŞ ÜSTÜ BEDAVA BİNECEK ODA OLACAK İŞ DEĞİL 65 YAŞINDA AMA 10 TANE OTOBÜS ALACAK GÜÇTE GERÇEK İHTİYACI OLANLAR SOSYAL DEVLET TARAFINDAN GÖZETLENSİN.
  • Ersin
    15 Mart 2022 • 12:33
    Helal olsun baskanım
  • Yanju
    16 Mart 2022 • 01:49
    Bu ülkeye komunizm mi geldi yoksa halk yutuyor diye populizm yapmak daha mı cazip geliyor? Ücretsiz hizmet yoktur. Devletçi ve sosyalist kafayla devlet ve millet yönetilemez. Araç, Yakıt, personel, ve bakım giderleri olmak üzere harcanan parayı o hattı hiç kullanmayan Bolu halkından tahsis edip ücretsiz hizmet veriyoruz diyemezsiniz. Bu kul hakkıdır ve hakkım varsa haramdır. - Bolu Liberal Birey
  • Yuksel14
    16 Mart 2022 • 07:46
    bence çok saçma hem trafikte sorun hemde yakıt sorun hiç gerek yok saçma uygulama küçük caddede dolaşan tiren türü araçlar olabilirdi..sırA geldi stadyuma..
  • Bolululu
    16 Mart 2022 • 10:18
    Başkanımız helal olsun.ranta geçit yok.kimisin iki plakası.hatti var zarar ediyoruz diyorlar.almaya kalktığında 2 trilyon para istiyorlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.