VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR BÜYÜK FIRSAT TEPTİ

25 Şubat 2022

.....................

Boluspor ilk 6 için çok önem taşıyan maçta deplasmanda Denizlispor’a 2-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlı ekibimiz haftayı 34 puanla kapattı.

Boluspor, Spor Toto 1.ligin 27.haftasında deplasmanda Atlaş Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Denizlispor’a 2-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 34 puanda kaldı.

DENİZLİSPOR GOLÜ ERKEN BULDU

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, ilk 11’de sakatlığı bulunan Selmani’nin yerine Bartu’ya, cezalı Zahit’in yerine de Hakan Bilgiç’e yer verdi. Karşılaşmaya Denizlispor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçtaki ilk pozisyonunu 10.dakikada yakaladı. Abdurrahman caza sahası önünden sert vurdu top kalecide kaldı. Denizlispor maçın 16.dakikasında Boluspor karşısında öne geçti. Ceza sahası içinde topla buluşan Özer Özdemir topu ağlara gönderdi. Bu golle Denizlispor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Berk oyundan çıktı, Balaj oyuna girdi.

DENİZLİSPOR FARKI 2’YE ÇIKARDI

Denizlispor maçın 58.dakikasında Boluspor karşısında farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahası içinde kafayı vuran Ömer Şişmanoğlu topu ağlara gönderdi. Bu golle Denizlispor, Boluspor karşısında skoru 2-0’a getirdi. Boluspor’da maçın 70.dakikasında Bertu sarı kart gördü. Boluspor maçın 78.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Bregu oyuna girdi, Bertu oyundan çıktı. Boluspor maçın 85.dakikasında bir oyuncu daha değiştirdi. Kemal oyuna girdi, Kasongo oyundan çıktı.

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Denizlispor’a 2-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar ikinci devrede ilk mağlubiyetini aldı.

2 yorum yapılmış
  • Yusuf
    25 Şubat 2022 • 19:27
    NEYİN FIRSATI KAÇTI. H. BİLGİÇ SAĞ BEK/ A. DURSUN FORMDAYKEN SOLDA OYNATMA/ FETHİ SAĞA KAYDIRIP Lİ KETEN İ EMİN İLE OYNATMA BERKE SABRET SABRET. HİKAYE ANLATMAYIN. LİGİN EN VASAT TAKIMINA YENİLİYORUZ. AMA DENİZLİYE ALKIŞ. ONURLU MÜCADELE ÇÜNKÜ. SİZCE BİZ FIRSAT PEŞİNDE MİYİZ? TEKRAR DÜŞÜNELİM.
  • Aydin
    25 Şubat 2022 • 23:14
    Sattınız maci
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.