VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ORHAN FIRAT’TAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

28 Ocak 2022

................................................

Bolu’da 4 yıldır Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını yürüten Orhan Fırat, Cumartesi günü yapılacak olan kongrede tekrar aday olduğunu açıklayarak, “Ben ve çalışma arkadaşlarım geçen 4 yıllık zor süreçte odamıza kayıtlı bulunan ticari taksiler, nakliyeci esnaflarımız ve yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunan üyelerimiz başta olmak üzere yönetim ve denetim kurulu olarak birçok çalışma yaptık” dedi.

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni başkanını seçmek için sandığa gidecek. 29 Ocak Cumartesi gerçekleştirilecek 42. Olağan genel kurulu öncesinde yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat, görev süresi içerisinde yaptıkları çalışmaları açıkladı. 4 yıllık görev süresi içerisinde üyeleri için çalışmalar yaptıklarını belirten Fırat, “4 yıllık zor süreçte odamıza kayıtlı bulunan ticari taksiler, nakliyeci esnaflarımız ve yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunan üyelerimiz başta olmak üzere yönetim ve denetim kurulu olarak birçok çalışma yaptık. Son 2 yılı aşkındır devam eden pandemi sürecinde birçok esnaf zor günler yaşadı.Yolcu taşımacılığı faaliyetlerimizi tüm zorluklara rağmen yılmadık. Covid tedbirleri çerçevesinde taşımacılık faaliyetlerimiz sürdürmeyi başardık.” şeklinde konuştu. 

Fırat, yolcu taşımacılığı faaliyetinde bulunan minibüs ve otobüs sahibi esnafların her zaman yanında olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Bolu belediyemizin ilgili birimleri ile ortak istişare yaparak belediye başkanımız Tanju Özcan’ında büyük desteği ile otobüsçü esnaflarımız için yolcu taşıma ücretleri, katkı paylarının kaldırılması gibi birçok iyileştirmeler ve yenilikleri getirdik esnaflarımızın daha kazançlı durumda çalışmasını sağladık. Fiyat tespit komisyonlarımız gerek milli eğitim gerekse belediye nezdinde yapılan çalışmalarla ile servis araçlarının taşıma ücretlerini de günümüzün ekonomik şartlarına göre tespit ettik, pandemi sürecinde de yolcu taşımacılığı yapan esnaflarımızı artan giderler karşısında ezdirmedik, Bolu halkına da en iyi en kaliteli hizmeti verdik.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.