VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA YILBAŞI GECESİ ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK

25 Aralık 2021

...................................................

Yılbaşına Kartalkaya Kayak Merkezi ile Abant Tabiat Parkı'ndaki otellerde girmek isteyenler yeni yılı ünlü sanatçıların sahne alacağı eğlencelerle karşılayacak. Kartalkaya ve Abant’ta bulunan lüks otellerde rezervasyonlar yüzde 80 doluluk oranına ulaştı.

Doğal güzellikleri, kayak merkezi ve karla kaplı ormanlarıyla tatilcilerin akın ettiği Bolu, yılbaşı gecesinde de yüzlerce tatilciyi ağırlayacak. Kartalkaya Kayak Merkezi ile Abant Tabiat Parkı ve kent merkezindeki oteller, yeni yıla eğlenerek girecek tatilciler için hazırlıklarını tamamladı. Otellerde yılbaşı öncesi rezervasyonların artmasıyla doluluk oranı yüzde 80'in üzerine çıktı.

Yılbaşı gecesi ünlü sanatçı Bülent Ersoy kent merkezindeki bir otelde sahne alacak. Muazzez Ersoy, Kutsi ve Gökhan Sezen gibi ünlü isimlerde Abant’ta bulunan otellerde sahne alarak şarkılarını seslendirecek.

Batı Karadeniz Otelciler Derneği Başkanı Halit Ergül, özellikle kayak merkezlerine ilginin çok iyi olduğunu belirterek, “Şu anda rezervasyonlar yüzde 80'i geçmiş durumda. Yüzde 100 civarında doluluğumuz olacak. Bu sene de pandemiden dolayı biraz gevşeme var ama maske, mesafe ve hijyen konusunda asla taviz vermeyeceğiz. Bu şekilde başlangıç yapıyoruz. 17 Aralık'ta Kartalkaya'daki tüm oteller sezonu açtı. Misafirlerin ilgisi son derece güzel." dedi.

4 yorum yapılmış
  • cihangir
    25 Aralık 2021 • 03:35
    Şevval Sam geliyormu
  • Greenpeace
    25 Aralık 2021 • 06:42
    bolu merkez deki otel sahibi bulent ersoyu getirecegine iscisine versin o parayi
  • AGUN
    25 Aralık 2021 • 07:24
    DOYASIYA EĞLENCEDEN SONRA DOLAR 8 TL15 KRŞ AVRO 9 TL 15 KRŞ DÜŞER BELKİ
  • cumhurhalk
    26 Aralık 2021 • 21:16
    Altü üstü 1 milyon tl veriyorlar çok para değilki. Bülent hanım 10 bıldırcın, 2 kuzu, 3 kalkan balığıdamı yemesin iyi ağırlamak lazım misafiri 30 aşçı bence az. O parayı işçiye verse reklam olmazki niye işçisine versin. Adamın amacı sırf reklam, otelin adını duyurmak.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.