VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KENDİ EVİNDE KAYIP

18 Aralık 2021

.................................................

Haber: Adnan KARABULUT

Beypiliç Boluspor, Spor Toto 1. Lig’in 18’nci haftasında kendi evinde Ankaragücü’nü ağırladı. Konuk Ankaragücü Sinan Osmanoğlu ve Ghayas Zahid’in golleri ile Boluspor’u 2-0 mağlup etti. Boluspor’da Roshi 83’üncü dakikada penaltı kaçırdı. Bu skor ile Boluspor, Spor Toto 1. Lig’de 21 puan ile 12’nci sırada yer alırken, konuk Ankaragücü ise 33 puan ile 2’nci sırada yer aldı.

Ev sahibi Beypiliç Boluspor karşılaşmaya, Gentain Selmani, Mehmet Zahit Çınar, Emin Bayram, Ali Keten, Fethi Özer, Hakan Bilgiç, Abdurrahman Canlı, Berk Yıldız, Bertu Özyürek, Odise Roshi ve Kabongo Kasongo ilk 11’i ile çıktı.

Konuk Ankaragücü Akın Alkan, Erdem Özgenç, Yusuf Abdioğlu, Sinan Osmanoğlu, Tiago Pinto, Mehmet Uçar, İshak Çakmak, Ali Kaan Güneren, Ghayas Zahid, Eren Derdiyok ve Owusu Kwabena ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

İŞTE YEDEK KULÜBELERİ

Boluspor’un yedek kulübesinde Ömer Alıcı, Atamer Bilgin, Ensar Bilir, Abdoulaye Diarrassouba, Talha Erdoğan, Diyar Kaba, Arda Köksal, Jakob Novak, Erkam Reşmen ve Arda Hilmi Şengül yer aldı.

Ankaragücü’nün yedek kulübesinde ise, Bahadır Güngördü, Gregory Ariyibi, Sahverdi Çetin, Aatıf Chahechouhe, Atakan Dama, Erdi Dikmen, Geraldo, Yasin Güreler, Sıtkı Ferdi İmdat ve Ulaş Yılmaz yer aldı.

ANKARAGÜCÜ MAÇIN BAŞINDA ÖNE GEÇTİ

Karşılaşma Ankaragücü’nün vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın 1’nci dakikasında gelişen Ankaragücü atağında Ali Kaan Güneren’in vuruşunu kaleci Gentain Selmani kurtardı. Karşılaşmanın 6’ncı dakikasında gelişen Ankaragücü atağında Erdem Özgenç tarafından kullanılan serbest vuruşta topa yükselen Sinan Osmanoğlu topu ağlara gönderdi ve Başkent ekibi 1-0 öne geçti.

BOLUSPOR BERABERLİĞE YAKLAŞTI

Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında gelişen Ankaragücü atağında Owusu Kwabena’nın ceza sahasının dışından vuruşunu kaleci Selmani kornere çeldi. Karşılaşmanın 15’nci dakikasında Erdem Özgenç’in kullandığı serbest vuruş direğin dibinden dışarıya çıktı. Karşılaşmanın 18’nci dakikasında gelişen Ankaragücü atağında Mehmet Uçar’ın vuruşunu kale önünde Ali Keten önledi ve top kornere gitti. Karşılaşmanın 25’inci dakikasında gelişen Boluspor atağında Kabongo Kasongo’nun vuruşunu kaleci Akın Alkan kurtardı.

İLK YARIDA BAŞKA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın 32’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Berk Yıldız’ın serbest vuruştan yaptığı ortada Kasongo topu içeriye çevirdi. Çevrilen topa kafa vuruşu yapan Emin Bayram topu dışarıya gönderdi. İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.

ANKARAGÜCÜ FARKI 2’YE ÇIKARDI

İkinci yarı ev sahibi Boluspor’un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın 52’nci dakikasında gelişen Ankaragücü atağında Owusu Kwaben’nın pasında topla buluşan Ghayas Zahid takımını 2-0 öne geçirdi. Boluspor’da karşılaşmanın 55’nci dakikasında Hakan Bilgiç oyundan çıkarken yerine Jakob Novak dahil oldu.

BOLUSPOR GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Karşılaşmanın 68’nci dakikasında gelişen Boluspor atağında Erdem Özgenç’in kaleciye riski pası atağa dönüştü. Kasongo’nun çevirdiği topa vuran Bertu’nun vuruşunu vücudunu siper eden Murat Uçar engelledi. Karşılaşmanın 69’uncu dakikasında Ankaragücü’nde Tiago Pinto rakibine yaptığı faulden sonra sarı kart gördü. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında Ali Keten faul sonrasında yaptığı itirazın ardından sarı kart gördü. Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında Ankaragücü’nde Kwabena Owusu oyundan çıkarken yerine Gregory Ariyibi oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 76’ncı dakikasında gelişen Boluspor atağında Roshi’nin ortasında Bertu’nun vuruşu kalecinin kucağında kaldı.

BOLUSPOR BASKISINI ARTTIRDI

Karşılaşmanın 79’uncu dakikasında Boluspor’da Bertu oyundan çıkarken yerine Arda Köksal dahil oldu. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında gelişen Boluspor atağında Roshi’nin vuruşu üstten dışarıya çıktı. Karşılaşmanın son 10 dakikasına girilirken Boluspor, Ankaragücü karşısında baskısını arttırdı. Karşılaşmanın 81’indi dakikasında Ankaragücü’nde Ali Kaan Güneren ve Ghayas Zahid oyundan çıkarken Sahverdi Çetin ve Aatıf Chahechouhe oyuna dahil oldu. Boluspor’da ise Ali Keten oyundan çıkarken Arda Hilmi Şengül dahil oldu.

ROSHİ PENALTIDAN YARARLANAMADI

Karşılaşmanın 83’üncü dakikasında gelişen Boluspor atağında Berk Yıldız’ın yerde kalmasının ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Yaptığı faul nedeniyle Yusuf Abdioğlu sarı kart gördü. Penaltıda topun başına gelen Roshi’nin vuruşunu Akın Alkan kurtardı ve Roshi farkı 1’e indirme şansını kaçırdı.

BOLUSPOR KENDİSİNE 12’NCİ SIRADA YER BULDU

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika ilave edildi. Karşılaşmanın 90+2’nci dakikasında Murat Uçar ve Eren Derdiyok oyundan çıkarken, Geraldo ve Sıtkı Ferdi İmdat oyuna dahil oldu. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Boluspor kendi evinde ağırladığı Ankaragücü’ne 2-0 yenildi. Bu skor ile Boluspor, Spor Toto 1. Lig’de 21 puan ile 12’nci sırada yer alırken, konuk Ankaragücü ise 33 puan ile 2’nci sırada yer aldı.

  • BOLUSPOR KENDİ EVİNDE KAYIP
  • BOLUSPOR KENDİ EVİNDE KAYIP
  • BOLUSPOR KENDİ EVİNDE KAYIP
  • BOLUSPOR KENDİ EVİNDE KAYIP
5 yorum yapılmış
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL
    18 Aralık 2021 • 07:19
    A.GÜCÜ 4 DEPLASMANI KAYBETTİ.BOLUSPOR RESMEN A.GÜCÜNE ÜÇ PUANI HEDİYE ETTİ.YAZIKLAR OLSUN.BİRDE BOLUSPORLUYUZ DİYORUZ AYIP AYIP.
  • Bolulu
    18 Aralık 2021 • 07:26
    Sanki galibiyet bekliyorduk korkak korkak top oynatıcıyı adam penaltıyı pas artiyo sanki bu hoca defolup gitse artik zerre kadar heyacan yok kukla gibi bakiyo sadece
  • Bolusporlu
    18 Aralık 2021 • 07:38
    Maçın hakkı beraberlikti. Rakip takım daha hırslı idi. Hakem, lehimize olan gerçek penaltı pozisyonunu görmedi. Olmayacak pozisyonda penaltı verdi, amma bize yaramadı. 14 numaralı uzun boylu orta saha oyuncusu ile 21 nolu topçu bu formalarıyla kesinlikle takımda oynatılmamalı. Daha kaliteli topçulara forma verilmelidir. Geleceğe ümitle bakmak gerekir.
  • demez
    18 Aralık 2021 • 11:59
    maçın 2 yarısına tvden baktım kanser oldum roshi topu oyun boyunca dışarıya şut çekti penaltı kullanmasına anlam veremedim boşa giden 1 saatime ve TV için harcanan elektrik faturasına üzüldüm
  • Bolulu144
    19 Aralık 2021 • 12:19
    Reha artık git boluya fitne fesat sokma başarın yok defol git
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.