VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜYÜK FIRSATI TEPTİK

15 Aralık 2021

..................................................

Haber: Adnan KARABULUT

Beypiliç Boluspor, Spor Toto 1. Lig’in 17’nci haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Boluspor ile Samsunspor Yasin Öztekin ve Bregu’nun golleri ile 1-1 beraber kaldı. Bu skor ile Boluspor, Spor Toto 1. Lig’de 21 puan ile 11’nci sırada yer alırken, ev sahibi Samsunspor ise 26 puan ile 6’ncı sırada kendisine yer buldu.

Konuk Boluspor sahaya, Gentain Selmani, Mehmet Zahit Çınar, Fethi Özer, Emin Bayram, Ali Keten, Hakan Bilgiç, Abdurrahman Canlı, Berk Yıldız, Bertu Özyürek, Dejvi Bregu ve Kabongo Kasongo ilk 11’i ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde, Ömer Alıcı, Atamer Bilgin, Ensar Bilir, Abdoulaye Diarrassouba, Talha Erdoğan, Diyar Kaba, Arda Köksal, Jakob Novak, Erkam Reşmen ve Arda Hilmi Şengül yer aldı.

Ev sahibi Yılport Samsunspor karşılaşmaya, Nurullah Aslan, Ali Ülgen, Yunus Emre Çift, Osman Çelik, Soner Gönül, Cihan Kahraman, Hasan Kılıç, Yasin Öztekin, Vukan Savicevic, Moryke Fofana ve Tomane ilk 11’i ile çıktı.

Samsunspor’un yedek kulübesinde ise, Aykut Özer, Melih Altıkulaç, Abdourahamane Bah, Barış Başdaş, Eraldo Çınari, Alaaddin Okumuş, Melih Okutan, Hüseyin Öztürk, Berk Taşkın ve Polat Yaldır yer aldı.

EV SAHİBİ YASİN’LE ÖNE GEÇTİ

Ev sahibi Samsunspor maça baskın başladı. Karşılaşmanın 5’nci dakikasında rakibine yaptığı faul nedeniyle Boluspor’lu Abdurrahman Canlı sarı kart gördü. Karşılaşmanın 22’nci dakikasında gelişen Samsunspor atağında Yasin Öztekin’in vuruşunda top ağlarla buluştu ve ev sahibi Samsunspor 1-0 öne geçti.

BREGU İLE BERABERLİK GELDİ

Samsunspor’un golünden sonra ataklarını sıklaştıran Boluspor, ev sahibine erken cevap verdi. Bertu Özyürek’in pasında hareketlenen Bregu’nun vuruşu ile Boluspor 1-1’lik eşitliği yakaladı.

İLK YARIDA BAŞKA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın 43’ncü dakikasında Boluspor’lu Ali Keten rakibine yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı 1-1’lik beraberlik ile sonuçlandı.

BOLUSPOR İKİNCİ YARIYA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ İLE BAŞLADI

Karşılaşmanın 46’ncı dakikasında Boluspor’da Bregu oyundan çıkarken oyuna Arda Köksal dahil oldu. Karşılaşmanın 48’nci dakikasında Samsunspor’da Cihan Kahraman rakibine yaptığı hareket sonucunda sarı kart gördü. Karşılaşmanın 49’uncu dakikasında Samsunspor’da Yunus Emre Çift sarı kart gördü. Karşılaşmanın 55’nci dakikasında Boluspor’da Mehmet Zahit Çınar sarı kart gördü.

SAMSUNSPOR 10 KİŞİ KALDI

Karşılaşmanın 55’nci dakikasında Samsunspor’da Savicevic ve Fofana oyundan çıkarken yerine Melih Okutan ve Berk Taşkın girdi. Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında Yunus Emre Çift ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın 65’nci dakikasında Samsunspor’da Ali Ülgen oyundan çıktı ve yerine Alaaddin Okumuş girdi.

SAMSUNSPOR TEHLİKELİ GELDİ

Karşılaşmanın 75’nci dakikasında Boluspor’da Bertu Özyürek sarı kart gördü. Karşılaşmanın 76’ncı dakikasında Hakan Bilgiç’in yerine Jakob Novak oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 77’nci dakikasında gelişen Samsunspor atağında Yasin Öztekin’in vuruşu üstten farklı şekilde dışarıya çıktı. Karşılaşmanın 80’nci dakikasında Samsunspor’da Hasan Kılıç ve Yasin Öztekin oyundan çıkarken yerine Eraldo Çınari ve Polat Yaldır oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 84’üncü dakikasında oyuna sonradan giren Eraldo Çınari’nin vuruşu kaleci Selmani’de kaldı.

BAŞKA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 7 dakika ilave edildi. Karşılaşmanın 90+4’üncü dakikasında Samsunspor’da Berk Taşkın sarı kart gördü. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca maç 1-1 berabere sonuçlandı. Bu skor ile Boluspor, Spor Toto 1. Lig’de 21 puan ile 11’nci sırada yer alırken, ev sahibi Samsunspor ise 26 puan ile 6’ncı sırada kendisine yer buldu.

  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
  • BÜYÜK FIRSATI TEPTİK
2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    15 Aralık 2021 • 08:46
    10 kişiyi yenmemiz gerekmiyomuydu yazık böyle fırsat her zaman gelmez
  • Bolusporlu
    15 Aralık 2021 • 09:30
    Takımımız güzel oynadı. Özellikle ilk maçlarda takıma uyum sağlayamayan, 10 numaralı topçu son 4 maç harika oynuyor ve gol atıyor. Tebrikler. Bu güzel futbol ile Trabzonu kupa dışı yapacağımıza inanıyorum. Haydi Bolu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.