VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HASTANE ODASINDA MAHKUMU BOĞMAYA ÇALIŞTI

15 Aralık 2021

..............................................

Bolu’da cezaevinden tedavi için getirildiği hastanede aynı odada kalan başka bir mahkumu süs vazosunun teliyle boğmak isteyen Y.D., hakkında açılan dava kapsamında çıkarıldığı mahkemede aldığı ilaçlardan dolayı ne yaptığını hatırlamadığını iddia etti.

Bolu Yarı Açık Ceza İnfaz Kurumunda cezasını çeken hükümlü Y.D. geçtiğimiz yıl rahatsızlanarak tedavi için hastaneye kaldırıldı. Y.D., kendini kaybederek yanında yatan mahkum M.A.G’ye saldırarak süs vazosunun teliyle boğmak istedi. Sesleri duyan hastane görevlilerinin odaya girmesiyle M.A.G., son anda ölümden döndü.

M.A.G’nin şikayeti üzerine Y.D. hakkında, ‘Silahla basit yaralama ve kasten adam öldürmeye çalışma’ suçlamasıyla Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Dava kapsamında hakim önüne çıkan Y.D., suçlamaları reddederek “Ben kimseyi boğmaya çalışmadım. M.A.G.’yi de tanımam. Aramızda husumette yoktur. Aldığım ilaçlardan dolayı ne yaptığımı bilmiyorum. Sadece onun omuzlarından tuttum. Tel veya ip kullanmadım” dedi.

Y.D’nin saldırısına uğrayan M.A.G. ise savunmasında, “Beraber aynı odada kalırken birden bire saldırdı ve telle boğazımı sıktı. Son anda hastane görevlileri gelip beni kurtardı. Beni boğmaya çalıştı. Kendisini bende tanımam” diye konuştu.

Başka bir suçtan dolayı hükümlü olan ve yakın zamanda cezaevinden çıkması beklenen Y.D., hakkında tedbir amaçlı olarak Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında tutuklama kararı verildi. Duruşma karara bağlanmak üzere 17 Aralık 2021 tarihine ertelendi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.