VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİLERE KİTAP YARDIMI

10 Aralık 2021

...................................................................................................................................

Bolu Önder İmam Hatipliler Derneği (BOLİMDER) kentte eğitim gören öğrenciler için yardım kampanyası başlattı. Yardım kapsamında şu ana kadar 808 adet yardımcı kaynak kitabı bağışlandı.

Bolu Önder İmam Hatipliler Derneği (BOLİMDER) Bolu’da eğitim öğretim alanında çalışmalarına devam ediyor. Dernek, Bolu’da 16 İmam Hatip Ortaokulunun 8. sınıflarında okumakta olan toplam 477 öğrencisi ile 8 İmam Hatip Lisesinin 12. sınıflarında okuyan toplam 331 öğrencisi için gelen 808 adet yardımcı kaynak kitabını teslim aldı.

808 İMAM HATİP ÖĞRENCİSİNE KİTAP YARDIMI

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, Bolu’da kaynak kitap ihtiyacı olan öğrencilere destek oldukları vurgulanarak, “Bolu Önder İmam Hatipliler Derneği olarak ilimizin eğitim öğretimine katkımızın olması, kaynak ihtiyacı olan öğrencilerin ihtiyacının giderilmesi, ilimizin başarısının artarak devam etmesi gayesi ve çabasındayız. 16 İmam Hatip Ortaokulunun 8. sınıflarında okumakta olan toplam 477 öğrencisi ile 8 İmam Hatip Lisesinin 12. sınıflarında okuyan toplam 331 öğrencisi için gelen 808 adet yardımcı kaynak kitabını teslim aldık. Kaynak kitapların bize ulaşmasında emeği olan ÖNDER Genel Başkanımız Abdullah Ceylan nezdinde Önder Genel Merkezi’ne ve Deniz Feneri Derneği’ ne teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.