VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’YU PARSEL PARSEL SATIYOR

10 Aralık 2021

.............................................................

AK Parti Bolu Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Uğur Akbay, bütçe üzerinden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tepki göstererek, “Her şeyi bildiği iddiasıyla ortada dolaşan, büyük israf düşmanı, matematik dehası, büyük filozof, kerameti kendinden menkul bu zat zengin babanın şımarık evladı edasıyla, Bolu’yu parsel parsel satmakla yetinmemiş, 4 milyonluk kuru gıdayı matbaa makinasından çıkarmayı başarmıştır. “ dedi.

AK Parti’li Bolu Belediye Meclis üyeleri parti binasında düzenledikleri basın toplantısında belediyenin bütçe rakamlarını eleştirdi. Bütçe üzerinden Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, belediye bütçesinin 220 milyon lira açık vererek tarihe geçtiğini belirterek, “Özenle hazırlandığı defalarca iddia edilen ve 400 milyon lira olan 2021 bütçesi yetmemiş, giderler hesaplanandan   yüzde 55 oranında artarak  220 milyon lira açık vererek tarihe geçmiştir. Bu hayali gelir bütçesi,  devam edecek arsa satışları için bir kılıftır. Bolu’muz  parsel parsel satılmaktadır” diye konuştu. 

FİDANLIK KAPALI KAPILAR ARKASINDA SATILDI

Akbay, fidanlık satışının gizli kapılar arkasında yapıldığını ifade ederek şunları söyledi:
“Ak Parti tarafından binbir güçlükle Bolu halkına kazandırdığımız fidanlık arazisini kendi meclis üyelerinden  bile saklayarak gizli kapılar ardında satılmasına rağmen ki, belediye tarihinin en büyük taşınmaz satışıdır, bütçenin bu büyüklükte açık vermesi akla ve mantığa aykırıdır, hiçbir vicdan bunu kabul edemez. Şu ana kadar, süslü laflarla anlattıkları hiçbir bütçe, bırakın denk bütçeyi, denk bütçenin yanına bile yaklaşamamış, hatta 2021’de yapılan bütçe, bu ek bütçe ile birlikte tam bir fiyasko olarak yine tarihe geçmiştir.”

PROJELER ÜZERİNDEN YÜKLENDİ

Bolu Belediyesinin projelerini hatırlatan Akbay, “220 Milyonluk  devasa Ek Bütçede çoktan başlaması gereken stadyum nerededir?. Vizyonkent Bolu projesi nerededir? Karaçayır Sosyal Tesis Projesi nerededir? D-100 Karayolu alt geçit projeleri nerededir? Yeni Spor Kompleksi projesi nerededir? Kültür Merkezi Projesi nerededir?  Utanmadan, yapmadan yıkarak tarihe geçtiği otopark projeleri nerededir?  Bunlarla beraber bu meclisten, 42 ayda 35 kalemde, iki bütçe tutarı olan 800 Milyon lira kredi yetkisini de yine utanmadan aldınız. 42 ayda 1,5 milyar liraya yakın parayı nereye harcadınız? 1,5 milyar lira nerede. Ortada, çapsız ve plansız göbeklerden başka ne vardır? Her şeyi bildiği iddiasıyla ortada dolaşan, büyük israf düşmanı, matematik dehası, büyük filozof, kerameti kendinden menkul bu zat  zengin babanın şımarık evladı edasıyla, Bolu’yu parsel parsel satmakla yetinmemiş, 4 milyonluk kuru gıdayı matbaa makinasından çıkarmayı başarmıştır. Belediyenin 6. ve 7. katlarında şişen davulların sesi, Dodurga sırtlarında yankılanmaktadır“ şeklinde konuştu.

8 yorum yapılmış
  • melungeon
    10 Aralık 2021 • 10:05
    Valla çok komiksiniz..gülermisin ağlarmısın.bu siyaset ve koltuk zevdası her şeyi yaptırıyor..heralde siyasetçiler ALLAH.la aralarına perde geriyor ..
  • Bolulu
    10 Aralık 2021 • 08:10
    Suçlamalar çok manidar olmuş desem.Komiksiniz bence
  • Bolu14
    10 Aralık 2021 • 06:24
    Yine sizin kadar satmamistir sizin zamanınızda yapılanlari kimse göz ardı edemez ben yaparım ben satarım ben bilirim kafasıyla boluyu bu halae getirdiniz hiç kendinize biz neden belediyeyi kaybettik ne oldu dedimizmi seçim yakın illaki mahalle mahalle gezeceniz kapıları calacaksiniz allattinin 18 madde den milletin malını alıp gezeceginiz mahalleri insanlarına bunları iade edecek diyebilecekmisiniz işte en büyük sıkıntı bu Tanju başkanın yaptıkları sizin yapti
  • Umutsuzvatanda
    10 Aralık 2021 • 10:53
    Biz halk olarak siyasilerden çok yorulduk. Genelleyerek söylemek istiyorum. Ülkenizi hristiyan bir Fransızın, hristiyan bir İngilizin,hristiyan bir almanın sevdiği kadar sevin. Fazlasını istemiyoruz. Ama asla müslüman bir Türk gibi sevmeyin.
  • VATANDA
    11 Aralık 2021 • 00:07
    LAF SÖYLEYENLERE BAK.. BİR DE MAZİYE BAK.. YOK ASLINDA FARKIMIZ , AMA BİZ DAHA İSRAFÇIYIZ DESEY Dİ AKBAY BEY DAHA CUK OTURURDU..HANİ BÖYLE BİR REKLAM VARDI BİZ OSMANLI BANKASIYIZ.
  • Metin
    11 Aralık 2021 • 16:16
    Kültürde yol satan başkan kim aceba... Ekonomi yi uçuruyoruz diyen kimler...Ankara yı parsel parsel satanlar kimler... HER kes kendi yapıp suçu karşısına atar
  • Bolulu
    12 Aralık 2021 • 01:28
    AYNAYA BAKIP KONUŞTULAR SANIRIM.BU KADAR KOMİK OLMAYIN
  • Vurdugololdu
    15 Aralık 2021 • 06:59
    Kültürde iki yıllığın arkasında yolu parsellerin satanlar mi söylüyor bunlari, yoksa Köroğlu heykelini Kazakistan'da milyonlarca paraya yaptıranlar mi ? 18. Maddeyi uygulayıp milletin arazisine çokenler mi ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.