VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KORONAVİRÜS SONRASI TAKİP MERKEZİ AÇILDI

7 Aralık 2021

...........................................................

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde Covid-19 sonrası uzun dönem şikayetleri devam eden hastalara yönelik Covid-19 Sonrası Takip Merkezi hizmete açıldı.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde yeni bir hasta merkezinin hizmete açıldığı duyuruldu. Covid-19 geçirdikten sonra şikayetleri devam eden hastalar için ve aynı zamanda sonrasında yaşanabilecek bir soruna önceden müdahale edebilmek için Covid-19 Sonrası Takip Merkezi açıldı.

2 YIL SÜREYLE TAKİP EDİLECEK

Uzm. Dr. Öznur Şahin tarafından Hasta kabulüne başlayan merkezde Covid-19 geçirmiş hastaların mevcut durumları değerlendirilerek, hastalıkla ilişkili gelebilecek sağlık sorunları en az 2yıl süreyle belli aralıklarla takip edilecek. Tedavilerinin bitiminden en az bir ay geçmiş olmak şartıyla Covid-19 geçirmiş hastaların kontrollerinin yapılabilmesi ve hastanenin Covid-19 Sonrası Takip Merkezine muayene olabilmeleri için Mhrs182 hattı'nı arayarak www.mhrs.gov.tr adresinden https://izzetbaysaldh.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden randevularını alarak başvurmaları gerekmektedir.

2 yorum yapılmış
  • Bolululu
    10 Aralık 2021 • 10:02
    Refika baysal toplum merkezine isimiz bir kere dusttu diyetisyen dediki ayda bir goruselim nasil olur haftada bir takip olursa uygun olur yok ya cok fazla olur gerek yok diyetisyen takip edecegi danisan istemiyor ben anlamadim
  • bolulu
    7 Aralık 2021 • 21:19
    covid iken takip eden olmadıki sonrası takip edecekler. hepsi gösteriş. covid zamanı bile ilaçları almak için reçetenin çıkması için 4 gün bekledim. Bakanlığa şikayet edecez dedimmi aaaa reçeteniz çıkmış dediler ve hemen reçete çıktı, her doktor için geçerli değil bu dediğim ama refika baysal toplum merkezine işiniz düştümmü yandınız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.