VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KENDİLERİNİ KORUSUNLAR DİYE KIZLARIYLA KARATE ÖĞRENİYOR

6 Aralık 2021

...............................................

Bolu’da çocukluk hayalini gerçekleştiren 32 yaşındaki Merve Çavuş, iki kızıyla birlikte karate sporuna giderek antrenman yapıyor. Anne Merve Çavuş, son günlerde televizyonda ve sosyal medyada kadına yönelik şiddetin arttığını gördüğünü belirterek, “Kızlarımın ileriki hayatlarında kendilerini daha iyi savunabilmeleri ve koruyabilmeleri adına hem bu spora destek veriyorum hem de çocuklarımın arkasındayım.” diye konuştu.

Bolu'da ev hanımı olan Merve Çavuş, kadına yönelik şiddet olaylarının artmasının ardından iki kız çocuğuyla birlikte karate derslerine başladı. Çocukluk hayalini gerçekleştiren genç kadın kızları Elif Yağmur ve İrem Deniz ile birlikte karate antrenmanlarında ter döküyor.

Kızlarına destek için karate derslerine başladığını ve çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirten Merve Çavuş, “Son günlerde kadına yönelik şiddettin arttı ve bu sebeple kızlarımı karate sporuna yönlendirdim. Kızlarımın ileriki hayatlarında kendilerini daha iyi savunabilmeleri ve koruyabilmeleri adına hem bu spora destek veriyorum hem de çocuklarımın arkasındayım. Kız çocuklarımızı böyle bir spora yönlendirelim. Onlara hem spor alışkanlığı kazandıralım hem de dış etkenlere karşı koruyalım. Marilyn Monroe'nin dediği gibi, "Bir kadına doğru ayakkabı verirseniz dünyayı bile fethedebilir". O yüzden kız çocuklarımıza bu hakkı tanıyalım ve onları spora yönlendirelim" dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.