VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET

5 Aralık 2021

................................................

Haber: Adnan KARABULUT

Beypiliç Boluspor, Türkiye Spor Toto 1. Lig’in 15’nci haftasında Ümraniyespor ile karşılaştı. Boluspor deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor’u Abdurrahman Canlı ve Bregu’nun golleri ile 2-1 yendi. Ev sahibi Ümraniyespor’un tek golünü ise 70’inci dakikada Bommou kaydetti. Boluspor bu skor ile Türkiye Spor Toto 1. Lig’de 19 puan ile 10’uncu sırada yer alırken, ev sahibi Ümraniyespor ise 27 puan ile 2’nci sırada yer aldı.

Konuk Beypiliç Boluspor karşılaşmaya Gentain Selmani, Mehmet Zahit Çınar, Fethi Özer, Ali Keten, Abdurrahim Dursun, Abdurrahman Canlı, Odise Roshi, Berk Yıldız, Bertu Özyürek, Dejvi Bregu ve Kabongo Kasongo ilk 11’i ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde, Ömer Alıcı, Abdoulaye Diarrassouba, Hakan Bilgiç, Jakob Novak, Atamer Bilgin, Talha Erdoğan, Emin Bayram, Arda Köksal, Diyar Kaba ve Erkam Reşmen yer aldı.

Konuk Ümraniyespor ise karşılaşmaya Burak Öğür, Emre Nefiz, Alim Öztürk, Tomislav Glumac, Ercan Coşkun, Oğuz Gürbulak, Kayra Yılmaz, Yusuf Emre Gültekin, Onur Ayık, Yonathan Alexander Del Valle ve Idrissa Camara ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Ev sahibi Ümraniyespor’un yedek kulübesinde ise, Anıl Demir, Mustafa Eser, Yunus Mertoğlu, Serkan Göksu, Yacine Bommou, Mustafa Karagöz, Yiğithan Güveli, Antonio Mrsic, Denizhan Taşkan ve Faruk Can Genç yer aldı.

ABDURRAHMAN’DAN NEFİS GOL

Karşılaşmaya ev sahibi Ümraniyespor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmanın 3’üncü dakikasında Boluspor’lu Ali Keten rakibine yaptığı hareket sonucunda sarı kart gördü. Karşılaşmanın 11’inci dakikasında gelişen Boluspor atağından ceza sahası dışında topla buluşan Abdurrahman Canlı harika bir vuruş ile takımını öne geçirdi.

ÜMRANİYESPOR BASKINI ARTTIRDI

Karşılaşmanın 22’nci dakikasında gelişen Ümraniyespor atağında kalenin önünde topa vuran Camara topu üstten auta gönderdi. Karşılaşmanın 25’nci dakikasında kullanılan kornerde Ercan Coşkun’un vuruşunu Selmani kurtardı. Karşılaşmanın 42’nci dakikasında Ümraniyespor’lu Yusuf Emre Gültekin rakibine yaptığı faul sonucunda sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi. Başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı, Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İkinci yarı konuk Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarının başında Ümraniyespor’da Emre Nefiz oyun alanının kenarına gelirken oyuna Serkan Göksu girdi. Karşılaşmanın 53’üncü dakikasında Boluspor’da sakatlanan Fethi Özer’in yerine genç Emin Bayram oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 54’üncü dakikasında Ümraniyespor’lu Alim Öztürk sarı kart gördü. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında Ümraniyespor’da Del Valle oyundan çıkarken, oyuna Bammou dahil oldu. Karşılaşmanın 68’inci dakikasında ise Boluspor’da Berk Yıldız oyun alanının kenarına gelirken oyuna Atamer Bilgin dahil oldu.

ÜMRANİYESPOR EŞİTLİĞİ YAKALADI

Karşılaşmanın 70’inci dakikasında Boluspor ceza sahasında yaşanan karambolde oyuna sonradan dahil olan Bammou topa vurdu ve Ümraniyespor 1-1’lik eşitliği yakaladı. Golden sonra baskısını arttıran Ümraniyespor’da Camara hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart ile cezalandırıldı. Karşılaşmanın 81’inci dakikasında rakip ceza sahasında yerde kalan Ercan ve Ümraniyespor’lu oyuncular penaltı bekledi. Karşılaşmanın hakemi oyunun devam etmesini istedi.

ARKA ARKAYA OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ

Karşılaşmanın 84’üncü dakikasında Ümraniyespor’da Ercan Coşkun oyundan çıkarken, yerine Faruk Can Genç girdi. Karşılaşmanın 85’inci dakikasında ise Boluspor’da Bertu Özyürek sakatlanarak oyundan çıkarken, yerine Jakob Novak dahil oldu. Karşılaşmanın 85’inci dakikasında ise Ümraniyespor’da Onur Ayık oyundan çıkarken yerine Antonio Mrsic dahil oldu.

KASONGO GOLE YAKLAŞTI

Karşılaşmanın 87’inci dakikasında gelişen Boluspor kontra atağında Kabongo Kasongo tek başına topu taşıdı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Kasongo topu yandan dışarıya gönderdi. Karşılaşmanın 88’inci dakikasında gelişen Ümraniyespor atağında Camara’nın vuruşunu kaleci Selmani kurtardı. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika eklendi.

BOLUSPOR YENİDEN ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın 90+1’inci dakikasında gelişen Boluspor atağında Roshi’nin ortasında kaleci Burak Öğür topu uzaklaştırmaya çalıştı. Novak önünde kalan topu Bregu’ya bıraktı ve Bregu topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle deplasmanda 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın 90+3’üncü dakikasında Boluspor’da Abdurrahman Dursun itiraz nedeniyle sarı kart gördü. Karşılaşmanın 90+3’üncü dakikasında ise Boluspor’un kaleci Selmani oyunu yavaşlatmaya neden olan hareketten dolayı sarı kart gördü.

KASONGO GOLE YAKLAŞTI

Karşılaşmanın 90+4’üncü dakikasında gelişen Boluspor kontra atağında Kabongo Kasongo’nun vuruşunu Burak Öğür parmaklarının ucu ile kornere çeldi.  Maçta başka gol olmayınca Beypiliç Boluspor, deplasmanda Ümraniyespor’u 2-1 mağlup etti. Boluspor bu skor ile Türkiye Spor Toto 1. Lig’de 19 puan ile 10’uncu sırada yer alırken, ev sahibi Ümraniyespor ise 27 puan ile 2’nci sırada yer aldı.

  • BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET
  • BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET
  • BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET
  • BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET
  • BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET
  • BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET
  • BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET
  • BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET
  • BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET
  • BOLUSPOR'DAN LOKUM GİBİ GALİBİYET
4 yorum yapılmış
  • YlmazYcel
    5 Aralık 2021 • 08:13
    HAYDİ BOLU SPOR SIRA SÜPER LİNK LİDERİNDE.
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL
    5 Aralık 2021 • 08:15
    Biz TARAFTARLARI UTANDIRIN.
  • Bolulu
    6 Aralık 2021 • 11:06
    Ya arkadaşlar guldurmeýin insanı kendi liginde galibiyetlere devam etsin yeter gaza gelip de bulgurdan olmayalim
  • Salih
    7 Aralık 2021 • 10:41
    Benim bsiporla ilgili hiç bir terettüdüm yok yoladevam defas daha dikkali olun size güveniyorum salih hoca.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.