VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BABA BEN YARALANDIM"

29 Kasım 2021

.........................................................................

Bolu’nun Yukarı Soku Mahallesinde meydana gelen iki araçlı yaralamalı trafik kazasında iki sürücü yaralandı. Yaralı sürücü babasını cep telefonuyla arayarak, “Baba ben kaza yaptım yaralandım. Acil gel” dedi.

Kaza saat 13.30 sıralarında Yukarı Soku Mahallesi mezarlığının yanında meydana geldi. Emir Gökdemir idaresindeki 14 GC 621 plakalı araç ile Seçkin Otlu idaresindeki 34 VT 3597 hafif ticari araç çarpıştı. Kaza yapan araçlar sağa sola savrulurken, her iki araç sürücüsü de yaralandı.

“BABA BEN KAZA YAPTIM, HEMEN GEL”

14 GC 621 plakalı aracın sürücüsü kaza sonra yaralandıktan sonra cep telefonuyla babasını aradı. Kazayı yaralı oğlundan öğrenen baba Atilla Gökdemir şunları söyledi; “Oğlum beni aradı. Yaralıyken aradı. ‘Baba ben kaza yaptım, hemen gel’ dedi. Sonra beni tekrar aradı ‘baba ben kaza yaptım’ diyerek. Ondan sonra kaza yerinden bir bayan telefonu aldı, ‘hemen gelmeniz lazım oğlunuz’ yaralı dedi. Yaralıyken kazayı bana anlattı ama yarım yarım anlattı” dedi.

112 Sağlık ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yapan araçlardan birinin elektrik direğine çarpması sonrası devrilmesine neden olunca, kaza bölgesine SEDAŞ ekipleri gelerek rapor tutu. Kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kasım ŞAHİN/SABAH

  • "BABA BEN YARALANDIM"
  • "BABA BEN YARALANDIM"
  • "BABA BEN YARALANDIM"
  • "BABA BEN YARALANDIM"
  • "BABA BEN YARALANDIM"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.