VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NAMAĞLUP RAKİBİNE SON SANİYEDE KAYBETTİ

27 Kasım 2021

...........................................................

Bolu Belediyespor Hentbol takımı ligin 8. Haftasında ağırladığı Mudanya Belediye takımına son anlarda yediği golle 28 – 29 mağlup oldu. Baş Antrenör Sercan Marangoz, iyi mücadele etmemize rağmen basit hatalar sonucu belirledi” dedi.

Hentbol sahalarında Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın hentbol takımı ligin 8. Haftasında seyircisi önünde sahne aldı. Bursa temsilcisi Mudanya Belediye takımını ağırlayan Bolunun Kızları karşılaşmadan son anda yedikleri golle 28 – 29 mağlup ayrıldı. Ligde 7 galibiyet ve 1 beraberlikle, namağlup 2. Sırada yer alan güçlü rakibine karşı ilk yarıyı 16 – 13 önde kapatan Bolunun Kızları maçın sonunda istedikleri performansı yansıtamadı. 1 golle mağlup oldukları rakibine karşı oynadıkları oyunla alkışları toplayan Hentbolcular ligdeki sıralaması değişmedi. Karşılaşmada Nurçin Kocaman’ın 10 ve Buse Nur Orhan’ın 7 golü mağlubiyeti engelleyemedi. Bolunun Kızlarından Aylin Ergin4, Hatice Sağdıç ve Sümeyye Turgut 3er, Kübra Kandemir 1 golle karşılaşmayı tamamladılar.

“İYİ MÜCADELE, GÜZEL MAÇ OLDU”

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımının Baş Antrenörü Sercan Marangoz, mücadelenin memnuniyet verdiğini fakat yapılan küçük hataların skoru etkilemesinden üzüntülü olduklarını dile getirdi. Antrenör Marangoz, “Rakibimiz, genç güçlü ve ligin namağlup takımı, ikinci sırada. Biz de dördüncü sıradaydık. Hedef maçlarımızdan birisiydi tabi ki. Son ana kadar iyi götürdük aslında ama işte şanssızlık mı diyeyim, beceriksizlik mi diyeyim, son anda gitti. Ama iyi mücadele oldu, güzel bir maç oldu. İki tarafında da ayağına sağlık” dedi.

“BASİT HATALAR SONUCU BELİRLEDİ”

Marangoz, “Çift pivota dönüp kalecisiz oynayalım dedik ama oyun sağ taraftan gelecekti, değişim yapacağımız alandan. Değişim yapacak arkadaş daha yükleme gelmeden çıkma gereği duydu. O arada yükleme oradan başlayacağı için pası oraya atması gereken arkadaş, dönüp pası atamayınca steps yapmış oldu. Küçük hatalar belirledi. Rakibimiz de son iki, üç yıldır sürekli beraber oynadığımız, karşılaştığımız rakibimiz. Maçlarımız genelde bu şekilde bitiyor, bir fark, iki fark biz yeniyoruz; onlar yeniyor. İyi mücadele oldu” ifadelerini kullandı.

“HEDEF PLAY-OFF”

Marangoz, “Hedefimiz ilk dört, play-off. Bundan sonraki maçlarda daha da iyi olacağımızı düşünüyoruz ki eksiklerimiz vardı bugün. Pivotumuz virüse yakalandı maalesef. Etkili bir pivotumuzdu yani şu an olsaydı çok daha farklı olurdu. Oyun kurucumuz var, tecrübeli bir ablamız. O da bir sakatlık geçirdi çaprazdan. Ameliyat olma durumu vardı, sonra tedavisi oldu gerek olmadı. İkinci yarıya yetişecek. Şu an yine ilk dört hedefindeyiz. Dördüncü sıradayız. Önümüzdeki haftanın maçını alıp, ilk yarıyı bitirip, ikinci yarıya daha iyi hazırlanmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

  • NAMAĞLUP RAKİBİNE SON SANİYEDE KAYBETTİ
  • NAMAĞLUP RAKİBİNE SON SANİYEDE KAYBETTİ
  • NAMAĞLUP RAKİBİNE SON SANİYEDE KAYBETTİ
  • NAMAĞLUP RAKİBİNE SON SANİYEDE KAYBETTİ
  • NAMAĞLUP RAKİBİNE SON SANİYEDE KAYBETTİ
  • NAMAĞLUP RAKİBİNE SON SANİYEDE KAYBETTİ
  • NAMAĞLUP RAKİBİNE SON SANİYEDE KAYBETTİ
  • NAMAĞLUP RAKİBİNE SON SANİYEDE KAYBETTİ
  • NAMAĞLUP RAKİBİNE SON SANİYEDE KAYBETTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.