VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNUP BİNAYI ATEŞE VERMEYE KALKTI

26 Kasım 2021

..................................................

Bolu'da, 5 katlı apartmanın depo kısmında çıkan yangında itfaiye ekiplerinin kolları ve bacakları kesilmiş halde bulunan Erdal Daldal'ın, intihar girişiminde bulunduğu ve ardından apartmanı ateşe verdiği ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz gün Sağlık Mahallesi Poyraz Sokakta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın depo olarak kullanılan giriş kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın söndürme çalışmalarının ardından inceleme yapmak için el fenerleriyle depoya giren itfaiye ekipleri dumandan etkilenen ve kollarında kesikler olduğu görülen Erdal Daldal’ı binadan çıkarttı. Daldal, 112 acil ekibi tarafından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Erdal Daldal'ın yangın çıkan depoda yarı çıplak halde kolları ve bacaklarında kesikler olduğunun belirlenmesi üzerine Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı. Şahsın bir başkası tarafından zarar verildikten sonra depoya götürüldüğü şüphesi üzerine çalışma başlatan ekipler, Daldal'ın intihar girişiminde bulunmak için önce kendine zarar verdiği, ardından da tinerle depoyu ateşe verdiğini belirledi. Daldal'ın kentteki bir kamu kurumunda mühendis olarak çalıştığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.