VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDI

23 Kasım 2021

..................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında kentte yaşayan yabancıların su ücretlerine uygulanacak dolar tarifesi ve nikah ücretlerinin 100 bin TL olarak uygulanacağına ilişkin kararın meclis tarafından onaylanması nedeniyle Adalet Bakanlığı'na bağlı Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu tarafından inceleme başlatıldı.

Kentte yaşayan yabancılara yönelik su ve nikah ücretlerine ilişkin belediye meclisinde oy çokluğuyla alınan kararlar nedeniyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında inceleme başlatıldı. Adalet Bakanlığı da söz konusu kararla ilgili harekete geçti. Adalet Bakanlığı'na bağlı Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu tarafından kararla ilgili inceleme başlatıldı.

KARAR DEĞERLENDİRECEK

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, Bolu Belediye Meclisi'nde alınan kararı değerlendirdikten sonra kararını açıklayacak. İhtimaller arasında, söz konusu yasanın iptal edilmesi de var. Eğer Adalet Bakanlığı söz konusu yasanın insan haklarını ihlal ettiğini tespit ederse, bu yasanın yürürlükten kaldırılabileceği konuşuluyor.

4 yorum yapılmış
  • Ali
    23 Kasım 2021 • 08:05
    Başkanım bu konuda sonuna kadar arkandayız dik dur sen yeter
  • HayrullahCaymazCHPkahthane
    23 Kasım 2021 • 09:59
    Tanju başkan yanlız degilsin ona ırkçı diyen yıllarca işçiler emekliler perişan eden arap besliyenler tekke zaviyelere Ensar vakfı ilim yayma cemiyet cemaat lere yediren ler nedir İstanbul halkının hakkını yandaş medya yediren ler nedir CHP başkan harcarsa o gün partiyi istifa edicem ırkçı önce akp kendine baksın Arap için ülke ne hale geldi TANJU ÖZCAN yanlız degilsin
  • Bolulu
    23 Kasım 2021 • 11:30
    Her zaman arkandayız başkanım
  • realistinssan
    24 Kasım 2021 • 04:30
    araplara ırkçılık sayılmaz devam başkanımmmm
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.