VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU İÇİN ŞAŞIRTAN TABLO

21 Kasım 2021

............................................................

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı. Haftalık vaka yoğunluğu haritasında, Ordu zirveye yerleşti. İstanbul, Ankara ve İzmir'de de vakalar artış gösterdi. En çok artış yaşanan il, Tunceli oldu. Bolu’da ise geçen haftaya göre düşüş yaşandığı görüldü.

Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı, 20 binlerin üzerinde seyrediyor. İkinci doz aşılama 50 milyonu geçerken, kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte tedbirler de fazlasıyla gevşedi. Bu durum vakaların artmasına neden oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sık sık maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesi gerektiğini hatırlatırken, aşılamaya da dikkat çekiyor. Bakan Koca, koronavirüste illere göre her 100 bin kişide görülen haftalık vaka sayısını harita görseli ile paylaştı.

BOLU’DA SON DURUM

Genel durumun aksine Bolu’nun haftalık oranlarında düşüş yaşandı. Geçen hafta da 420,26 oranla artışta olan Bolu bu hafta 366,26 oranla düşüş yaşadığı görüldü.

3 BÜYÜKŞEHİR

Buna göre 6-12 Kasım döneminde koronavirüs vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 308,22, Ankara'da 241,38, İzmir'de 68,74 oldu.

ZİRVEDE ORDU VAR

Ordu ise 499,87 vaka yoğunluğu ile zirveye çıktı.

VAKA SAYISINI EN ÇOK ARTIRAN İLLER

Aynı tarihlerde vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il ise Tunceli, Osmaniye, Çanakkale, Kırklareli, Balıkesir, Bilecik, Hatay, Tekirdağ, Adana ve Bartın olarak açıklandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.