VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TELESİYEJDE KURTARMA OPERASYONU

19 Kasım 2021

......................................................

Bolu’da kayak merkezi Kartalkaya’da kayak sezonu öncesi jandarma ve AFAD ekipleri tarafından düzenlenen tatbikatta senaryo gereği telesiyejde mahsur kalan 3 kayakçı kurtarıldı.

Kayak sezonunun başlamasıyla birlikte yerli ve yabancı kayak tutkununun geleceği Kartalkaya’da Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi ile Bolu Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından tatbikat yapıldı. Kayak merkezine gelecek tatilcilerin huzur ve güven içerisinde tatillerini geçirebilmeleri ve olası kazalara karşı anında müdahale etmek amacıyla tüm hazırlıklarını tamamlayan ekipler sezon öncesi yaptıkları tatbikatta senaryo gereği telesiyejde mahsur kalan 3 kayakçıyı kurtardılar. Yaklaşık 20 metre yükseklikte havada mahsur kalanların kurtarılması için yapılan çalışmada JAK timleri, demir direğe tırmandıktan sonra halatla mahsur kalan kayakçının yanına ulaştı. Mahsur kalanlar halata bağlanıp kurtarılarak aşağıya indirildi. Senaryo gereği kayak yaparken uçuruma yuvarlanarak yaralanan bir kişi ekipler tarafından kurtarıldı.

1 yorum yapılmış
  • YORUMSUZ
    19 Kasım 2021 • 13:54
    İYİ GÜZELDE BU GÜVENLİK TETBİRLERİNİ TÜRKİYENİN HER TARAFINDAN DURUMLARI OLDUKÇA İYİ OLAN MÜŞTERİLERİN GELDİĞİ TESİS KENDİSİ ALMAZMI ACABA ORADA BİR HAFTALIK KONAKLAMA KAÇ AVRO YADA KAÇ DOLAR YADA KAÇ LİRA BİR BARDAK ÇAY KAÇ LİRA BİR FİNCAN KAHVE KAÇ LİRA DERSİNİZ ACABA ..BEN ORRADA HİÇ KAYBOLMAMKİ TABİKİDE KAYBOLMAM ÇÜNKÜ BEN ORAYA Gİ DE MEM Kİ:BİR TORBA KÖMÜR 85 LİRA OLMUŞ BEN ONUN HESABINI YAPIYORUM...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.