VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İÇ ÇAMAŞIRINDA UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

16 Kasım 2021

....................................................

Bolu'da iç çamaşırında eroin ele geçirilen ve Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu olarak yargılanan Abdullah Özbek, 12 yıl 6 ay hapis ile 25 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Bolu'da 13 Eylül 2020 tarihinde Anadolu Otoyolu'nda Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol uygulamasında otomobili durdurulan ve iç çamaşırında 6 parça halinde 291,56 gram eroin bulunan 33 yaşındaki Abdullah Özbek yargılanmasına devam edildi. Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "uyuşturucu madde ticareti suçundan" tutuklu yargılanan Abdullah Özbek ve avukatı katıldı.

“KULLANMAK İÇİN YANIMDA BULUNDURDUM”

Avukatının savunmasının ardından son sözü sorulan Abdullah Ö, uyuşturucu ticareti yapma kastı olmadığını savunarak, "Bu maddeyi kullanmak için yanımda bulundurdum. Kullanımının kolay olması için paketler halinde muhafaza ediyordum. Cezaevindeyken babamı kaybettim. Annem de rahatsızdır. Bu hususlar göz önünde alınarak beraatımı, aksi durumda ceza ile birlikte tahliyemi talep ederim." ifadesini kullandı.

KULLANIM MİKTARI SINIRLARI ÜZERİNDE

Mahkeme heyeti, sanığın üzerinde bulunan uyuşturucu miktarının kullanım sınırları üzerinde olduğunun tespit edildiği gerekçesiyle Abdullah Özbek’in 12 yıl 6 ay hapis ile 25 bin lira adli para cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Haber: Kasım ŞAHİN

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.