VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİT AİLESİNDEN SADETTİN AKSOY’A ZİYARET

16 Kasım 2021

..................................................................

Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy,  Malatya’da 2001 yılında uçak kazasında şehit olan Üsteğmen Yılmaz Gülhan ile 15 Temmuz’da şehit olan polis memuru Hasan Gülhan’ın anne ve babasını ağırladı. 

Terörist başı Abdullah Öcalan’ı getiren ekipte yer alan ve Malatya’daki uçak kazasında şehit olan Yılmaz Gülhan ile 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Emniyet Genel Müdürlüğüne düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Hasan Gülhan’ın ailesi İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’u makamında ziyaret ettiler. İki çocukları şehit olan Hasan Gülhan ile anne Hatice Gülhan’ı makamında kabul eden Aksoy, şehit ailesi ile sohbet etti. Ziyarette emekli polis memuru Veli Dinç ile eşi Sultan Dinç ve Sadettin Aksoy’un eşi Özlem Aksoy'da hazır bulundu.
Sadettin Aksoy; "Kan bağımız yok ama can bağımız var. Eldivan'daki ana ve babamız Hasan Gülhan ve Hatice Gülhan ile emekli polis memuru Veli Dinç, eşi Sultan hanım bizi ziyarete geldiler. Çok mutlu olduk ve onurlandık. Allah onlara sağlıklı ve uzun ömür versin. Şehit evlatları Hasan Gülhan ve Yılmaz Gülhan'ın ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.