VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA YAŞLI ERKEKLERLE EVLENMEK İSTEYEN FASLI KADINLARI KİM GETİRİYOR

16 Kasım 2021

..................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi vefat etmiş yaşlı erkeklerin yabancı kadınlarla evlendiği ve sonrasında da dolandırıldığını açıklamasının ardından Bolu’da da son günlerde Fas uyruklu kadınların yaşlı erkeklerle evlenmek için başvuru yapmaya başladığı ortaya çıktı.

Başkan Özcan, geçtiğimiz günlerde kentte evlenecek yabancı uyruklu kişilerin ödeyeceği yeni nikah tarifesini açıklarken eşi vefat eden yaşlı erkeklerin yabancı kadınlarla evlendiğini ve evliliklerin dolandırılmakla sonuçlandığını açıkladı. Bolu’da son dönemlerde özellikle Fas uyruklu kadınların köylerde yaşayan yaşlı erkeklerle evlenmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Kent merkezine uzak köylerde yaşayan yaşlı erkeklerin Fas uyruklu kadınlarla evlenmeleri köyde yaşayan vatandaşlarında dikkatini çekti. Türkçe konuşmakta dahi güçlük çeken Fas uyruklu kadınların Bolu’ya kim yada kimlerin aracılığıyla geldiği merak konusu oldu.

3 yorum yapılmış
  • realistinssan
    16 Kasım 2021 • 01:15
    lan iyice arap ülkesine döndük bu ne rezillik ya
  • sizene
    16 Kasım 2021 • 03:09
    Evlenen evlensin, sizene, milletin kaderini siz mi belirleyeceksiniz, bu hayatta dolandırılmakta var, aldatılmakta…
  • Basri
    26 Ağustos 2022 • 14:56
    Ben afyon da oturuyorum buradaki dul bayanlar evlenmiyor kiz dan daha değerliler bir dul bayan evi eşyası altını şunu bunu bir milyon besyuzu buluyor ben 61 bir yaşımdayım 40 50 yaş aralığı bir fasli kadinla evlenmek istiyorum evim arabam aylığım var yardım ci olacak Bi insan evladi vardır herhalde lütfen Bi telefon veya ulaşacağım Bi adres telefon numaramı verebilirim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.