VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’A 'YILIN BELEDİYE BAŞKANI' ÖDÜLÜ

16 Kasım 2021

.........................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ödül töreninde ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ödül töreninde, bu yıl ki ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan layık görüldü. Başkan Özcan, Ankara’da düzenlenen törende ödülünü aldı.

Herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olduğunu belirten Başkan Özcan, “Yaptığımız en önemli üç şey ne derseniz; biri israfı engellemek. İkincisi, belediyeyi bütçesiyle yönetmek ki şu anda bütçesinin yarısını yatırımlara ayıran çok ender belediyelerden biriyiz, gelirimiz geçen yıla göre yüzde 60 üzerinde büyüdü. Üçüncüsü de kurduğumuz kooperatif aracılığıyla sadece sekiz ayda 160 doğrudan çalışana, 225 de sözleşmeli üreticiye ulaşan bir kooperatif oldu. Hem tarımsal üretimi destekliyor hem de istihdama çare bulmaya çalışıyoruz”dedi.

“DİLİM BİRAS SİVRİ”

Başkan Özcan, gündeme gelen açıklamalarıyla ilgili eleştirilere de yanıt vererek, şunları söyledi:

“Biraz dilim sivri herhalde, ‘Milletvekilliğinden gelme bir alışkanlık’ diyor bazıları. ‘Kardeşim sen çöpünü topla, parkını yap, işine bak’ diyorlar. Bunları yapıyoruz zaten ama parlamentoda uzun süre görev yapmış bir insan olarak bazen duramıyorum, Türk milletinin genel sorunları ile ilgili de çıkışlar yapıyorum. Ben Atatürkçüyüm. Sosyal demokrasiyi sol yazarların eserlerinden okuyarak benimsemiş biri değilim. Tam tersi, Kuran-ı Kerim’i ve Hz. Peygamber’in hadis-i şeriflerini okuyarak sosyal demokrasiyi benimsemiş biriyim. Her zaman söylüyorum, etnik anlamda değil, Atatürk’ün tanımladığı anlamda Türk milliyetçisiyim. Bu ülkede yaşayan Türklerin, Kürtlerin, Çerkezlerin, Abazaların tüm etnik unsurlarımızın üst kimliği olan Türk milletinin geleceğini korumak adına bazı şeyler söylüyoruz. Zaman zaman sürçü lisan ettiysek af ola. Niyetimiz kötü değil, kendimizle ilgili özel bir beklentimiz de yok. Türk ulusu hep var olsun, hep güçlü olsun, bundan başka bir gayemiz yok”

 

 

3 yorum yapılmış
  • Vatandas
    15 Kasım 2021 • 23:49
    Tebrikler başkana aynen devam destekliyoruz
  • Vatanda
    16 Kasım 2021 • 06:16
    Bu kadar hiç gülmemiştim
  • YazikSana
    16 Kasım 2021 • 10:37
    Tanju bey Hz. Muhammedin hadis ve şeriflerini okuyarak benimsediğini söylemiş. Sn başkana soruyorum; Irklara karşı barındırdığı nefret söylemleriyle bu nefreti aşılamayı topluluklara karşı kışkırtmayı İslam peygamberinden mi öğrenmiş? İsrafı önledik diye söylemlerle Popülizm yaparak Kamunun hazinesini kullanarak serbest piyasaya, girişimciye savaş açarak rekabeti öldürerek Kamu şirketleri açmak ne zamandır istihdam arttırıcı olmuş? Bu ekonomi bilgisini
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.