VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ’DEN ÖZCAN’A NİKAH TARİFESİ TEPKİSİ

13 Kasım 2021

...................................................

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yabancıların nikah ücretlerini 100 bin TL’ye çıkartacağına ilişkin açıklamalarına tepki göstererek, “Ayrımcı, ikircikli, faşizan yaklaşım önce Bolu halkını rencide etmekte, aziz milletimizin değerlerine bir saldırı niteliğinde” dedi.

Başkan Özcan, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında kentte evlenecek yabancı uyruklu vatandaşların nikah ücretlerinin 100 bin TL’ye çıkarılmasını meclise sunacaklarını açıkladı. Özcan’ın açıklamaları gündemdeki yerini korurken belediyenin yeni nikah tarifesine AK Parti’den tepki geldi. Başkan Özcan’ın yeni uygulamasını faşizan bir yaklaşım olarak değerlendiren Akbaşoğlu, “Bolu Belediyesinin faşizan yaklaşımı kabul edilmez. Ayrımcı, ikircikli, faşizan yaklaşım önce Bolu halkını rencide etmekte, aziz milletimizin değerlerine bir saldırı niteliğinde ve hukuka, vicdana, bizim örf ve adetlerimize aykırı bir tutum içermekte. Kendini gündeme getirme yaklaşımı olarak değerlendirmek, ayrımcı yaklaşımı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi'nin gerekeni yapması gerektiği ortada" diye konuştu.

5 yorum yapılmış
  • Aiek
    13 Kasım 2021 • 05:15
    Bu başkanın yanında onu belli kararlarında uyaracak kimse yok mu? Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir uygulama var mı? Uzun vadede kendisine zarar verdiğinin farkında değil mi acaba?
  • Emekli
    13 Kasım 2021 • 07:53
    Sn Başkanın, kendi kişisel tanıtımını yapacağına, Bolulu gençlerimize, iş, aş sağlamak için, Bolunun, turizm, kültür, eğitim, tarımsal yönde tanıtımını yapsa daha iyi olur. Böylelikle, işverenlerin ilgisi çekilmiş olur.
  • ilhan
    13 Kasım 2021 • 12:38
    AKP nin işine gelir tabi bu suri ler. Ne de olsa seçmen olacak hepsi, potansiyel seçmen. Başkan popülist davranabilir ama sizde çıkıp bi korumayın be kardeşim. Belli etmeyin bu kadar yalakalığınızı. Sizde bu vatanın evladısınız. Yanlışa yanlış deyin ve bu surileri gönderin.
  • bolu14
    13 Kasım 2021 • 22:19
    Yanındayız başkan.
  • VATANDARIZ
    13 Kasım 2021 • 23:17
    BENCE BAŞKAN HAKLI. BOLU'YU DÜŞÜNÜYOR. BU MÜLTECİLER BURAYA YERLEŞİRLERSE İLERİDE İLERİKİ YILLARDA SORUN OLACAKLARI KESİNDİR.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.