VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜRÜCÜLERİ UYARIP HEDİYELER VERDİLER

12 Kasım 2021

.......................................

Bolu’da İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında protokol üyelerinin katılımıyla emniyet kemeri uygulaması yapıldı. Bolu Vali Vekili İlhan Turgut, sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarda bulundu.

İçişleri Bakanlığı tarafından sürücülerin ve araçta bulunan yolcuların emniyet kemerini takmalarını sağlamak için başlatılan farkındalık kampanyası ‘Bi Hareketine Bakar Hayat” faaliyetleri kapsamında Bolu’da da emniyet kemeri denetimi yapıldı. Anıtpark kavşağında yapılan emniyet kemeri denetimine Bolu Vali Vekili İlhan Turgut, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile İl Jandarma Komutanı Haluk Saygılı katıldı. Vali Vekili Turgut, kontrol noktasında durdurulan sürücülere emniyet kemeri takmaları uyarısında bulunarak hediyeler verdi.

YARALANMALAR YÜZDE 60 DEĞİL DE YÜZDE 90’LARA KADAR AZALTTIĞINI GÖRÜRÜZ

Güvenli trafik için emniyet kemeri vurgusu yapan Turgut, “Gerek yayalarımızın gerekse araç sahiplerinin dalgınlıkları ve dikkatsizlikleri, bazen çok nadirde olsa yoldaki eksiklerimiz nedeniyle çok ciddi trafik kazaları yaşanmakta ve yakınlarımız akrabalarımızı ya kaybediyoruz yada ciddi yaralanıyorlar. Tabi bu bizi toplum olarak üzüyor. Bütün bu gerçeklik karşısında bizim bakanlığımız geçen hafta bir kampanya başlattı. Güvenli trafik için emniyet kemerlerinin takılı olması insanlarımızın hayatını yaralanmasını yüzde 60 oranında azalttığı gerçeğini vurgulamak için tüm ülkemiz için, tüm vatandaşlarımız için bu kampanya nedeniyle buradayız. Bundan sonra inşallah bu kampanyamız etkili olur ve sonucuna ulaşırız. Yaralanmalar yüzde 60 değil de yüzde 90’lara kadar azalttığını görürüz” diye konuştu.

  • SÜRÜCÜLERİ UYARIP HEDİYELER VERDİLER
  • SÜRÜCÜLERİ UYARIP HEDİYELER VERDİLER
  • SÜRÜCÜLERİ UYARIP HEDİYELER VERDİLER
  • SÜRÜCÜLERİ UYARIP HEDİYELER VERDİLER
  • SÜRÜCÜLERİ UYARIP HEDİYELER VERDİLER
  • SÜRÜCÜLERİ UYARIP HEDİYELER VERDİLER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.