VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UYUŞTURUCU SATICISI HAKKINDA KARAR VERİLDİ

12 Kasım 2021

.............................................

Bolu’da ikamet eden ve evi ile evinin bahçesinde yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalanan sanığa 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin lira adli para cezası verildi.

Kasım ŞAHİN/SABAH

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde, “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan Fatih Acar, son kez hakim karşısına çıktı. Yaklaşık 2 yıl önce evinde yapılan aramada salonda 0.33, 0.24, 0.15, 0.09 gram metafetamin, evinin bahçesinde toprağa gömülü 234 adet uyuşturucu hap, sentetik ecza maddesi, 5 adet şırınga, 1 adet plastik aparat, 2.75 gram saf eroin ile yakalandıktan sonra, uyuşturucu ticareti yapmak suretiyle tutuklanan Fatih Acar hakkında mahkeme kararını verdi.

“KİMSEYE UYUŞTURUCU SATMAK NİYETİM OLMADI”

Uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasını kabul etmeyen Fatih Acar savunmasında, “Ben asla satıcı olmadım. İçici biriyim. Bahçemdeki toprağa gömülü uyuşturucu maddeleri ise ileride ihtiyaç duyduğumda kullanmak için gömdüm. Kimseye uyuşturucu satmak niyetim olmadı” dedi.

HAKKINDA KARAR VERİLDİ

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Fatih Acar’ın, uyuşturucu ticareti yaptığına kanaat getirerek 12 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına ve 25 bin lira da adli para cezası ile cezalandırılmasına, tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.