VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZILAY’DA HEDEF 2 MİLYON GÖNÜLLÜYE ULAŞMAK

4 Kasım 2021

.............................................................

Bolu’da Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda konuşan Türk Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, 300 bin aktif gönüllü sayısına ulaştıklarını açıklayarak, “Bu yılı gönüllülük yılı olarak ilan ettik çünkü gördük ki Kızılay ve Kızılaycılığı yaşayarak göstermek mecburiyetindeyiz. Hedefimiz 2 milyon gönüllüye ulaşmak” dedi.

Türk Kızılay Bolu Şube Başkanlığınca Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde düzenlenen etkinliğe Bolu Vali Vekili Ahmet Atılkan, Belediye Başkanı Tanju Özcan, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Türk Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı, yönetim kurulu üyeleri ile Kızılay gönüllüleri katıldı.

HEDEFİMİZ 2 MİLYON GÖNÜLLÜYE ULAŞMAK

2021 yılının gönüllülük yılı olarak ilan ettiklerini belirten Can, “Yarın öbür gün bir yerde afet olduğu zaman buraya, 'Bolu'dan adam mı gönderelim, ikram aracı mı göndereceğiz?' Bunu düşünmeyeceğiz. Sistem otomatik olarak kendini orada bulacak. Hedefimiz 2 milyon gönüllüye ulaşmak. Şu anda 300 binleri yakaladık aktif üye sayısında. Kızılay gönüllülerini katkısını orman yangınları ve sel felaketlerinde de görüyoruz” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Ahmet
    4 Kasım 2021 • 12:06
    Bolu Türk Kızılay ı..Kendine hayırsever bir kadın tarafından İzzet Baysal caddesinde bağışlanan iş merkezini , Tugva ya neden devreder.? Bağışın,başka bir yere bağış yapılması nerede görülmüş..Bu etik olmayan davranışa karşı ne yüzle vatandaştan beklentisi olabilir ?..önce fabrika ayarlarına dönün,tavsiye olunur..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.