VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YEDİGÖLLER'DE MUHTEŞEM SONBAHAR HAVASI

23 Ekim 2021

..................................................

Bolu Yedigöller'de sonbahar güzelliği mest etti. Yeşilin tüm tonlarını barındıran Yedigöller, eşsiz doğasıyla tatilcilerin vazgeçilmezi oluyor. Milli Park baharın gelişiyle yeşillere büründü. Yedigöller'de sonbahar güzelliği görenleri kendine hayran bırakıyor.

Bolu'da, eşsiz doğasıyla tatilcilerin vazgeçilmezi olan Yedigöller Milli Parkı sonbaharın gelmesiyle görsel şölen halini aldı. Bolu kent merkezine 44 kilometre uzaklıkta bulunan ve içerisinde barındırdığı Nazlıgöl, Seringöl, Deringöl, Sazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Büyükgöl'le her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Yedigöller Milli Parkı'nda, sonbaharda renk cümbüşü yaşanıyor. Sonbaharda sarının bütün tonlarını barındırmasıyla fotoğraf tutkunlarının gözdesi olan Yedigöller'de ağaçların oluşturduğu renk cümbüşünün görüntüsü görsel şölen oluşturdu.

ZİYARETÇİLER AKIN EDİYOR

Sonbaharda renk cümbüşünün yaşandığı doğa harikası alanlara, yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçi akın ediyor. Yedigöller Milli Parkı, özellikle sonbaharda, yeşil ve sarının bütün tonlarının harmanlandığı doğasıyla farklı bir tatil geçirmek isteyenlere alternatif sunuyor.

  • YEDİGÖLLER'DE MUHTEŞEM SONBAHAR HAVASI
  • YEDİGÖLLER'DE MUHTEŞEM SONBAHAR HAVASI
  • YEDİGÖLLER'DE MUHTEŞEM SONBAHAR HAVASI
  • YEDİGÖLLER'DE MUHTEŞEM SONBAHAR HAVASI
  • YEDİGÖLLER'DE MUHTEŞEM SONBAHAR HAVASI
  • YEDİGÖLLER'DE MUHTEŞEM SONBAHAR HAVASI
1 yorum yapılmış
  • Songl
    27 Ekim 2021 • 13:46
    Harika bir atmosfer bolunun en çöm beğendiğim bir gezi alanı. Her mevsim ayrı güzel yedi göller. Mutlaka gidin görün derim hiç pişman olmassınız doğası, havası, manzarası tam nefes alınası bir ortam.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.