VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YOLCU OLARAK BİNİP CEZA KESTİLER

19 Ekim 2021

..............................................

Bolu’da trafik denetimleri kapsamında yolcu gibi minibüslere binen jandarma ekipleri kurallara uymayan 6 sürücüye ceza kestiler.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri, kentteki minibüslere yönelik denetim yaptı. İlçeler arası seyahat yapan minibüslere sivil kıyafetle yolcu gibi binen jandarma kadın personeli, sürücülerin trafik kurallarına, yolcuların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyup uymadığını kontrol etti. Denetimde emniyet kemeri takmayan ve seyir halinde cep telefonu kullanan 6 sürücüye ceza kesildi.

KURALLARA UYANLARA TEŞEKKÜR

Jandarma ekipleri Bolu-Mudurnu yolunda durdurulan bir minibüsün sürücüsüne kurallara uyduğu için teşekkür ettiler. Jandarma ekipleri sürücülere kuralları uymaları konusunda uyarılarda bulundular.

4 yorum yapılmış
  • nemli
    19 Ekim 2021 • 03:26
    Bu araçlara binip ceza kesiceklerine belediye otobüslerine binilmesi gerekip onlara kesilmesi gerekiyor tıklım tıkış gidiyoruz otobüste hic bi tedbir yok !
  • Dry
    19 Ekim 2021 • 06:17
    Belediye otobüsünde insanlar neredeyse üst üsteyken videolu şikayet ettim ama sanmıyorum yani ilgilendiklerini..
  • bolulu
    19 Ekim 2021 • 22:16
    nemli arkadaşımıza katılıyorum. fakat belediye otobüsüne binip ceza kesecek kadar bence yürekleri yoktur. belediye otobüslerinde her gün olay yaşanıyor otobüsler hep karakol onüne çekliyor hiç tedbir yok tıklım tıklım insanlar maskesiz üst üste seyahat ediyor. birde belediye sınırları içinde görev polis ekiplerine düşüyor bakıyorum otobüse poliste biniyor ama malesef görmezlikten geliyorlar. aman bana dokunmayın ay başı maaşım yatsın başımı derde sokmay
  • Bolubeyi
    21 Ekim 2021 • 01:12
    Bunlar Jandarma...Belediye otobüslerini Polise söyleyin arkadaşlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.