VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖLKÖY GECE GÜNDÜZ HOŞÇA VAKİT GEÇİRİLECEK ALAN OLACAK

18 Ekim 2021

............................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gölköy mesire alanındaki çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıklayarak, “Gölköy’de gece gündüz vatandaşın ailesiyle beraber hoşça vakit geçireceği bir alan oluşturmaya çalışacağız. Hayvancılığı engellemeyecek bir alan oluşturacağız” dedi.


Bolu’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı Gölköy’de yapılacak çalışmaları anlatan Metin, mesire alanında yapılacak projenin ihalesinin yapıldığını belirterek, “Arkadaşlar yakın zamanda çalışmalara başlayacaklar. Bittiği zaman arzu ediyoruz ki buradaki vatandaşlarımızın ailesiyle beraber her vakit gidip hoşça vakit geçireceği bir alan olsun. İnşallah bunun müjdesini de önümüzdeki hafta bir basın açıklamasıyla sizlere ileteceğim. Hayvancılığı engellemeyecek bir alan oluşturacağız. Orada iki önemli nokta var. Birincisi orası içme suyu havzası ve o havzayı bizim temiz tutmamız lazım. Gerek yapılaşmaya gerek kirliliğe sebep olacak herhangi bir faaliyete bizim o alan içerisinde izin vermememiz gerekiyor. Bu karşı önlemlerimi olacak. İkincisi de vatandaşın mesire yeri olarak rahatlıkla kullanacağı özel bir alan olması lazım. Gece gündüz vatandaşın ailesiyle beraber hoşça vakit geçireceği bir alan oluşturmaya çalışacağız “ diye  konuştu.


METİN’DEN AİLE VURGUSU


Gölköy mesire alanında yapılacak projede aile vurgusu yaptığının altını çizen Metin, şunları söyledi:
“Açıklamalarımda hep aile vurgusu yapıyorum. Bunun sebebi Gölköy’ün ailece kullanılmasına yönelik bir alan oluşturulması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle otoparklarıyla, yürüyüş parkuruyla, piknik alanlarıyla ve eğlence alanlarıyla oluşturulan bir alanda buraya gelindiği zaman akşam dahi olsa rahatlıkla vakit geçirilebileceği. Güvenliğimiz olacak ve giriş çıkışları daha kontrollü hale getireceğiz. Başka bir faaliyete izin vermeyeceğiz. Ücret konusunu da en düşük hale getireceğiz.”

5 yorum yapılmış
  • bolulu
    18 Ekim 2021 • 03:17
    İYİ BARİ SABAH AKSAM GİDER İÇERİZ ORLARDAA OHH ALLAH RAZI OLSUN YAPANDANDA EMEK EDECEKTENDE...
  • Boluluvatanda
    18 Ekim 2021 • 04:33
    Biraz daha çabuk olunursa iyi olur. Sn. Bakan yardımcımız, Aladağ ve Mengen taraflarına gezmeye giderseniz, genç çam ağaçlarının kesildiğini görürsünüz. Bu konuda sn. Muharrem Demirel'in yazılarını okumayı tavsiye ederiz. Lütfen, para kazanma düşüncesiyle lüzumuz çam kesimlerini durduralım.
  • yuksel14
    18 Ekim 2021 • 05:20
    inşallah bakalım.bakın gidin kocaeli ormanya nasıl..burayada o tür evler hayvanat bahçeleri süper gide...
  • Bolulu
    18 Ekim 2021 • 06:00
    Gölköye girişi 50 tl Mesire alanına giriş ücretini 20 tl yapın otoparkınıda 10 tl yapın bu iş tutar bence
  • mehmet
    19 Ekim 2021 • 09:15
    Rahatca gidebildiğimiz bi gölköy vardı onunda içine edecekler.gölcük gibi,Abant gibi girişi 24 tl yaparlar orayada arapları doldururlar.Bolunun çocuğunun boluda gideceği yer kalmaz böylelikle.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.