VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CUMA ASLAN HAKKINDA KARAR VERİLDİ

17 Ekim 2021

................................................

Bolu’da dün gece saatlerinde tetikçi sandığı kuryeyi ayağından vurarak yaralayan Cuma Aslan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cuma Aslan, adliyeye çıkarılırken gazetecilerin "Sizi tanımadığını söylüyor. Yanlışlıkla mı vurdunuz?" sorusuna, "Hayır. Beni vurmaya geldi. Ben de vurdum" diyerek cevap verdi.

Bolu’da Sağlık Mahallesi Okur Sokak'ta özel bir şirkette paket servis kuryeliği yapan A.Y., yemek siparişi verilen sokakta adres aradığı sırada husumetlilerinin tetikçisi olduğunu düşünen Cuma Aslan’ın silahlı saldırısına uğradı. Kendisini vuracağını düşündüğü kuryenin üzerine defalarca ateş eden Cuma Aslan A.Y.'yi ayağından yaraladı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kanlar içinde yerde kalan A.Y.'yi gören vatandaşlar durumu 112 Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan A.Y. tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

"SELAM YOLLAMIŞLAR, BEN DE SELAMLARINI ALDIM

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri Cuma Aslan’ı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, Cuma Aslan’ın kaçtığı güzergahta yaptıkları aramada şahsı Sağlık Mahallesi Dodurga Caddesi üzerinde yakaladı. Gözaltına alınan Cuma Aslan ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki ifadesinin ardından sağlık raporu için hastaneye götürülen Cuma Aslan, gazetecilerin “Daha önceden husumetin var mıydı?" sorusuna, "Selam yollamışlar. Ben de selamlarını aldım" diyerek cevap verdi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Cuma Aslan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cuma Aslan adliyeye gelişinde gazetecilerin "Sizi tanımadığını söylüyor. Yanlışlıkla mı vurdunuz?" sorusuna, "Hayır. Beni vurmaya geldi. Ben de vurdum" diyerek cevap verdi. Aslan çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 yorum yapılmış
  • afyasavarsa
    17 Ekim 2021 • 11:08
    cok yatmaz cikar bunu bildikleri.icin daha cok garibana zarar verirler bunlar
  • Mehmet
    17 Ekim 2021 • 14:59
    Bu zavallı korkağın girdiği delikten çıkamaması dileğiyle adi herif
  • baba8
    17 Ekim 2021 • 15:03
    Erkek Adammış. Düşmanlarının gönderdiği selamı, usulünce almış.. Genç yaşına rağmen Usul erkan biliyormuş.
  • YamaKooval
    18 Ekim 2021 • 00:30
    kardeş sen cumali koçovalımısın gelene geçene ateş ediyorsun yallah süpür şimdi cezaevini hep bacağa sıkıyosunuz cezası az diye heralde erkekler sizi.
  • Mustafa
    18 Ekim 2021 • 01:42
    Bu kendini erkek zanneden zavallı çoluk çocugu tokatlayıp video çekiyomuş seni boluya getirenleride seninde allah belanı versin üç kuruşluk adanalı cuma
  • ataturkcu
    18 Ekim 2021 • 07:16
    kendini ülkücü sanan boludaki arkadaşlar gurur duyun eserinizle sizin adamınız bu boluyu ne hale getirdiz
  • AhmetA
    18 Ekim 2021 • 15:05
    Beyinsizin teki de yukarıda onu övüyor....Ayrıca kimmiş bunları Bolu'ya getiren onu ra merak ettim...Bu aslan mıdır kaplan mıdır neden bi kere bile denk gelmedi bana anlamış değilim...Bu kediyi Bolu'ya getirenler sizinle oynayacağım.
  • SS
    18 Ekim 2021 • 17:19
    Allah aşkına bu tip insanlara müebbet mi veriyorsunuz, idam mı ediyorsunuz sadece bu şahıs için değil genel olarak bu olaylarda dahli olan herkes yargılansın. Muz cumhuriyetinde yaşıyor gibiyim, illa bir tarafın ölmesi mi gerekiyor saldıranın ağır cezalar alması için toplayın tıkın içeriye yeter ya daraldım… bir de şu vize vermeyi kolaylaştırın da kaçalım bu memleketten tek başınıza yaşayın sövecem sövemiyorum yorumu onaylayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.