VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİLAHLI YARALAMA OLAYININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

17 Ekim 2021

.................................................

Bolu’da gece saatlerinde özel bir şirkette paket servisi elemanı olarak çalışan A.Y.  yemek götürmek için adres aradığı sırada C.A’nın silahlı saldırısına uğradı. C.A’nın adres ararken iki kere motosikletiyle yanlarından geçmesi nedeniyle şüphelendiği  A.Y’ye ateş ettiği ve yanlış kişiyi vurduğu ortaya çıktı.

Olay, saat 00.30 sıralarında Sağlık Mahallesi Okur Sokak'ta meydana geldi. Özel bir şirkette motosikletli kurye olarak görev yapan A.Y., gece saatlerinde yemek siparişi verilen adrese gitti. Sağlık Mahallesi üzerinde motosikletiyle adresi bulmaya çalışan A.Y, yanında bir kadınla birlikte yürüdüğü öğrenilen C.A’nın silahlı saldırısına uğradı. Kendisine ateş eden kişiyi gördükten sonra büyük korku yaşayan A.Y., motosikletinden inip ellerini havaya kaldırarak, C.A’ya “Ne oluyor abi niye sıkıyorsun. Ben kuryeyim” dedi. Olayın ardından C.A., yanındaki kadın ile birlikte olay yerinden yürüyerek ayrılırken A.Y’de balkon ve pencerelerden bakan vatandaşlardan polis ve ambulansı aramasını istedi. Ayağına isabet eden kurşunlarla yaralanan A.Y., olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından kuryeyi vuran C.A. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

YANLIŞ KİŞİYİ VURMUŞ

Emniyette verdiği ifade de kendisini vuran C.A’yı tanımadığını söyleyen A.Y, “Sokak üzerinde siyah giyimli erkek ile yanında iri yapılı bir kadın yürüyorlardı. Ben bu şahısların yanından geçtim sokağa doğru gittim. Sokağın sonuna doğru gittim. Sokağın sonuna doğru gittiğimde sokak numarası büyüdüğü için sipariş aldığım binanın sokağa giriş yaptığım yerde olduğunu anlayınca tekrar dönüş alarak yukarıya doğru bina numaralarına bakarak devam ettim. Sokak içerisinde eşgalini verdiğim şahıslar yürümeye devam ediyordu. Ben bu şahıslarla hiç göz göze gelmedim. Sipariş aldığım bina numarasını aramaya devam ediyordum. Ben motosikletimle hareket halinde iken aniden üç el silah duydum. Kafamı çevirdiğimde ise kendisini daha önce hiç görmediğim ve tanımadığım eşgalini verdiğim erkek şahıs iki eliyle silahı benim ayağıma doğru hedef alır vaziyette bir el daha ateş etti. Beni vuran C.A’yı tanımam. Benim bu şahısla kesinlikle husumetim yoktur” dedi.

C.A’nın adres ararken iki kere motosikletiyle yanlarından geçen A.Y’den şüphelenerek ateş ettiği ortaya çıktı. C.A’nın da polis merkezinde verdiği ifadede de yanlış kişiyi vurduğunu söylediği iddia edildi.

  • SİLAHLI YARALAMA OLAYININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
4 yorum yapılmış
  • Celalettinelebi
    17 Ekim 2021 • 03:40
    Arçelik gururumuz
  • Melungeo14
    17 Ekim 2021 • 03:46
    niye herkes belinde silahla gezer.anlamdım.sebebi nedir...kuru sıkı ruhsatı alırsan içi boş olacak.kutusunda olacak..gerçek alırsan mermili olarak.bulundurabilirsin.kanuna bak..iyi gariban ölmemiş..bunu salarlar zaten 3-5 lira para cezası tamam...memlekette güven bitmeye başladı..
  • adnan
    17 Ekim 2021 • 06:07
    atın şunları içeriyede millet bi rahat etsin salıvermeyin
  • Kanertesi
    17 Ekim 2021 • 08:27
    Demekki önüne geleni vurcan bide kendine vurdur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.