VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BACAĞINI KESİP CEZVEDE PİŞİRİP YİYOR"

13 Ekim 2021

...................................................

Bolu'da mahkumlara uyuşturucu sattığı iddiasıyla yargılanan infaz koruma memuru kendisini ihbar eden kişi hakkında, "Bildiğim kadarıyla A.T., meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp, cezve içerisinde pişirip yiyen, ayrıca parmağını kesip boğazına sokan birisidir.” dedi. Mahkemede savunmasını yapan A.T.ise “Erkeklere ilgi duyuyor diye husumetliyiz" sözleriyle kendini savundu.

F Tipi Cezaevi'nde uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla infaz koruma memuru Yaşar S. ile cinayet suçundan hükümlü A.T. ve S.K.'nin yargılanmasına Bolu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Yaşar S., üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, diğer sanık A.T.'nin kendisine iftira attığını savundu. Yaşar S., "Bu iftirayı bana cinayetten tutuklu bulanan A.T. bilerek üzerime atmıştır. Ben hiçbir tutukluya uyuşturucu temin etmedim ve satmadım. A.T. hep sorun yaratan bir mahkumdur. Bildiğim kadarıyla A.T., meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp, cezve içerisinde pişirip yiyen, ayrıca parmağını kesip boğazına sokan birisidir. O yüzden kendisine itibar edilmemesi gerekir" dedi.

“OLDU OLACAK BİR DE İDAM ETSİNLER BEN”

Sanık A.T. de S.K. hakkında, "Ben bu şahısla husumetliyim. Nedeni ise kendisi erkeklere ilgi duyan ve cezaevinde uyuşturucu satan birisidir. Cezaevinde uyuşturucuyu mahkumlara satan da odur. Ben asla gardiyan Yaşar S.'den uyuşturucu falan almadım. Burnumdan ve elimden ameliyat olduğum için ağrı kesici hap kullanıyorum. Sigara bile içmem. Oldu olacak bir de idam etsinler beni" ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • eyyybaskkann
    13 Ekim 2021 • 08:03
    hukumlunun adini kisaltarak yaziyorsunuz memurun adini açik yaziyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
  • melungeon14
    13 Ekim 2021 • 11:14
    neden bu mahkumlar bu kadar kollanır veya korkulur..gardiyan adı veriliyorsa mahkumunda verilmli.ama malesef memlekette.korku..moku..var..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.