VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZ ÖĞRENCİLERİ UNUTULMADI

11 Ekim 2021

..................................................................

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle Bolu İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 794 öğrenci arasında eğitim ve öğretim gören 8 kız öğrenciye okul müdürü tarafından gül ve meyve suyu takdim edildi. Okulda olmayan öğrencilerin çiçekleri evlerine gönderildi. Okul müdürü Hasan Aksay, “Böylesine güzel ve anlamlı günde kız öğrencilerimizi unutmak iyi olmazdı. Öğretmenlerimizle birlikte bu güzel olayı paylaşmak istedik” dedi.

Bolu'nun en gözde Anadolu liseleri arasında yer alan ve diğer okullara nazaran çok az sayıda kız öğrenci kabul eden İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 14 kız öğrencisi bulunuyor. Okul Müdürü Hasan Aksay, bu özel günü unutmayarak, kız öğrencilerinin gönüllerini almak ve kutlamak adına öğrencilere okul bahçesinde gül ve meyve suyu verdi. 6 kız öğrenci ise izinli olduklarından çiçekleri öğrencilerin evlerine gönderilirken, Müdür Aksay, kadın öğretmenleri de unutmayarak onlara da gül hediye etti.

“ÇOK DUYGULANDIK”

Mobilya bölümü öğrencisi Hatice Nur Acar, Makine Bölümü öğrencisi Aleyna Şancı. Bilişim ve Teknoloji Alanı öğrencisi Şeyda Nur Budak, Noor Saad, Ecrin Demirkol, Sena Nur Özarslan, Kimya Bölümü öğrencisi Noor Al-Hayyawi ile Mobilya Bölümü öğrencisi Umniya Hamid, okul müdürleri tarafından kendilerine yapılan jestten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Ders sırasında okul müdürümüz tarafından çağrıldığımızı duyunca önce çok korktuk. Ama, bugünün bize olduğunu öğrenince güllede, bunun kutlanmasından dolayı çok duygulandık. Müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz" dediler.

“ÇİÇEKLERİNİ EVLERİNE GÖNDERDİK”

Okul Müdürü Hasan Aksay'da, "Böylesine güzel ve anlamlı günde kız öğrencilerimizi unutmak iyi olmazdı. Öğretmenlerimizle birlikte bu güzel olayı paylaşmak istedik. Okulumuzda 14 kız öğrenci değişik bölümlerde eğitim görmekte. 6 kız öğrencimiz izinli olduğundan, onların çiçeklerin evlerine gönderdik" açıklamasında bulundu.

  • KIZ ÖĞRENCİLERİ UNUTULMADI
  • KIZ ÖĞRENCİLERİ UNUTULMADI
  • KIZ ÖĞRENCİLERİ UNUTULMADI
  • KIZ ÖĞRENCİLERİ UNUTULMADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.