VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU SANATÇI FESTİVALDE SAHNE ALACAK

5 Ekim 2021

............................................................

Geçtiğimiz aylarda ‘Na-Zi-Le’ isimli ilk solo albümünü çıkaran Bolulu Kaan Çelen, 31’inci Akbank Caz Festivali’nde sahne alacak.

Klasik ve modern cazın yanı sıra elektronik müzik, Hip-Hop ve dünya müziğinin farklı projelerini içeren programıyla 1-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Akbank Caz Festivali’nde Aralık ayında çıkarttığı ilk solo albümle dikkatleri üzerine çeken Bolulu Kaan Çelen de konser verecek. 10 Ekim’e kadar sürecek olan festivalde, 10 farklı mekanda, Türk caz sahnesinden 100’ün üzerinde sanatçı, performans sergileyecek.

BİRÇOK SANATÇI YER ALACAK

Şehirde sonbaharı caz müziği ile farklı müzik türlerini bir araya geldiği seçki ile karşılayacak olan Akbank Caz Festivali'nde, Kamufle & Lara Di Lara, Ediz Hafızoğlu Nazdrave feat. Ceylan Ertem, Ramazan Sesler Babadan Oğula Bir Gırnata Efsanesi feat. Anıl Şallıel & Kaan Bıyıkoğlu, Cenk Erdoğan OttoJazz Ensemble, İlhan Erşahin's İstanbul Sessions & Arto Tunçboyacıyan, Okay Temiz & Oriental Wind, Baki Duyarlar JazzArk Project feat. Şennur Dinleyen & Tolga Karaslan, Oğuz Büyükberber Trio feat. Derya Türkan & Apostolos Sideris, Mehmet Uluğ Gecesi: Selen Gülün Kadınlar Matinesi feat. Çağıl Kaya, Özge Fışkın ve Jülide Özçelik, Güç Başar Gülle Synthetic Vision, Deniz Taşar & JAmZZ Session, Kaan Çelen Na-Zi-Le, Mousikē DJ Set, Da Poet & Barış Demirel, Flapper Swing Band sahne alacak.

KAAN ÇELEN 7 EKİM’DE SAHNEDE OLACAK

Kaan Çelen, 7 Ekim Perşembe günü saat 21:00’de Bova’da sahne alacak. Davul yolculuğuna 17 yaşında, Ediz Hafızoğlu’ndan aldığı derslerle başlayan Kaan Çelen, müzik eğitimi süresince Ferit Odman ve Cem Aksel ile çalıştı. Boğaziçi Üniversitesi’nin 2015 yılında düzenlediği New York Jazz Workshop’u ve İzmir Avrupa Jazz Workshop’larına katılan müzisyen, cazın yanı sıra Türk Sanat Müziği Orkestrası ile Türk müziği alanında da çalışmalar yaptı. Sol kolunu kullanamayan ve 15 yaşında fizyoterapistinin tavsiyesiyle müziğe yönelen Kaan Çelen, annesinin adını verdiği ilk albümü “NA-Zİ-LE”yi 2020’de dinleyiciyle buluşturdu. Çelen’e albümde eşlik eden Tolga Bilgin, Tamer Temel, Ercüment Orkut ve Volkan Topakoğlu, Akbank Caz Festivali’ndeki bu özel performansta da sanatçıyla birlikte sahnede olacak. Konserde Kaan Çelen’in albüm parçalarının yanı sıra, kendisi için özel olan caz standartlarına da yer verilecek.

  • BOLULU SANATÇI FESTİVALDE SAHNE ALACAK
  • BOLULU SANATÇI FESTİVALDE SAHNE ALACAK
1 yorum yapılmış
  • JazzSever
    5 Ekim 2021 • 11:24
    Helal olsun Köroğlu torunu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.