VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT'TEN AŞI UYARISI

4 Ekim 2021

..................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, kentte hastanede yoğun bakım üniteleri ile COVİD servislerinde yatan hastaların yüzde 93’ünün aşısız olduğunu açıklayarak vatandaşlara aşı çağrısı yaptı. Vali Ümit, vatandaşlara aşı karşıtlarının provakasyonlarına gelmemeleri uyarısında bulundu.

Bolu’daki koronavirüs vakaları ve aşılama çalışmalarının tedaviye etkisine ilişkin Özgürbolu editörü Bülent Velioğlu’na özel açıklamalarda bulunan Vali Ümit, “Yoğun bakımlarda ve COVİD servislerinde tedavi görenlerin yüzde 93’ü aşısız olanlar. 2 sinovac veya bir biontech ya da iki biontech aşısı olanlar hastalığa yakalansa bile hafif şekilde atlatıyorlar. Hastanelerde hasta olan kişilerle görüştüm. Hafif atlatanlar aşısı olan kişiler. Vatandaşlarımızı aşı olmaya, aşısı eksik olanları ise en kısa sürede aşılarını tamamlamaya davet ediyorum. “ dedi.

Vatandaşlara aşı karşıtlarının provakasyonlarına gelmemeleri uyarısında bulunan Vali Ümit, şunları söyledi:

“Aşıya karşı olanların provakasyonlarına kesinlikle gelmemeliyiz. Aşı şuna zararlı buna zararlı diye insanları provoke ediyorlar. Neye karşı oldukları da belli değil. Ortada bir gerçek var. İnsanlar ölüyor. Aşı olmak zorundayız. Doktorların yüzde 98’i aşı olunması tavsiyesinde bulunuyor. Doktorların sadece yüzde 2’si aşı karşıtı.”

2 yorum yapılmış
  • Dramali
    4 Ekim 2021 • 11:47
    Doktorlarin yuzde ikisi kim oluyor herseye anti olanlardir.Onlar koronoya yakalanirsa o zaman medet ya ALLAH demesinler.
  • bolulu
    5 Ekim 2021 • 22:04
    sayın valim filyasyon ekibine de arada sırada sorun bakalım hastaların ilaçlarını reçetelerini evde karatinada olanların kaç günde yazıyorlar hastalar öldükten sonra evdekilere reçete ulaştırıyorlar ilaçlarını alabiliyorlar isterseniz yazılı ve sesli kayıtlarını vereyim size dinleyin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.